Wat zijn jouw dromen en idealen?

Wat zijn jouw dromen en idealen?

Mijn droom was moeiteloos leven vanuit mijn gevoel en spiritueel coachen mijn ideaal. Ik ben dan ook heel trots dat ik sinds 2009 spiritueel coach ben en met veel plezier mensen begeleid in hun persoonlijke ontwikkelingsproces.

Maar dit ging niet vanzelf, ik heb flink wat overtuigingen losgelaten gedurende mijn ontwikkelingsproces. Weerstand en groeipijn wisselden elkaar af met een voor mij vertrouwde stem die consequent bij zwaar weer zei: “Het komt goed, vertrouw”

Wat hield mij dan eigenlijk tegen om niet vanuit mijn intuïtie en met mijn spirituele gaven te werken? Mijn angst!

Mijn geloof en dat wat anderen hiervan vonden, de afkeur en het oordeel over mij als spiritueel coach. Zelf bevestigde ik mijn angst door er een etiket van vaag op te plakken. En vaag zijn was wel het laatste wat ik wilde. Helder, concreet en goed onderbouwd. Oh ja en ik zou pas gaan beginnen als het wetenschappelijk bewezen en maatschappelijk goedgekeurd was.

Door? Ja, door wie? Uiteindelijk mijzelf natuurlijk omdat ik dan pas erkend aan het werk kon gaan. Niet meer bang voor opmerkingen, afkeur en om gekwetst te worden. Wat heb ik het mijzelf moeilijk gemaakt door allerlei beperkende scenario’s in te vullen, wat een krachtige weerstand was er bij nieuw te openen deuren en natuurlijk de pijlen gevoeld van mensen die mij raakten.  Kon niet missen want ik was een ideaal doelwit.

Gevoelig, ja dat ben ik.

Kwetsbaar, net als ieder ander.

Een doorzetter, echt wel!

Blij, héél blij dat ik de sleutel heb gevonden en al jaren gebruik om nieuwe uitdagingen als prachtige kansen te zien om mijn missie te vervullen. Ik heb het gedaan, ik ben mijn hart gaan volgen en heb een hoop ballast opgeruimd. Ik ben gelukkig geworden en gaan genieten door gewoon mijzelf te accepteren en niet meer bang te zijn voor wat dan ook. Kortom geen beren meer op de weg te zien, maar kansen te pakken om mijn dromen en idealen te ontwikkelen.

Alle kennis of het nou betaald, onbetaald, ongevraagd was, het zijn voor mij de beste ingrediënten geweest om nu met veel plezier mijn mooiste werk te doen.

Mijn droom is: Mijn spirituele steentje bij te dragen aan diegene die dat wenst om aangespoord te worden om nieuwe deuren te openen. Je ont-wikkelt wat je nog ingewikkeld vindt en leert moeiteloos je dromen en idealen te creëren.

Wat zijn jouw dromen en idealen?

 

 

benieuwd-wat-ik-voor-je-kan-betekenen
Andere artikelen