Een relatiescan vertelt jullie verhaal

Relatie-stress

“Het voelt niet goed in mijn relatie, er moet nu echt iets veranderen anders wil ik scheiden. Ik heb een volle agenda, ben wel bereid aan mijn relatie te werken, maar moet benadrukken dat ik niet veel tijd en energie heb om hier nog aandacht aan te schenken”

Wat mooi is, is dat deze ondernemer het initiatief neemt om actie te ondernemen in zijn vastgelopen relatie. En hier dus tijd voor maakt door te bellen 😉

‘Vaste relatie’

Regelmatig spreek ik intuïtieve ondernemers die niet heel gelukkig zijn in hun relatie, ze zijn druk, werken hard, staan altijd aan en moeten veel. Het zijn doorzetters. Als gevolg hiervan, verliezen ze zonder dat ze het soms door hebben, nog wel eens het ‘contact met thuis’ uit het oog. Ergens knaagt dit.

Een (relatie)verhaal heeft twee kanten.

“Ik heb het gevoel dat ik alles alleen moet doen, er veel van mij verwacht wordt en dat ik het nooit goed doe. Ik mag niet klagen, we hebben het goed maar wat voel ik mij alleen”

De andere kant van dit verhaal, is een vrouw die zich niet gezien, niet gehoord en niet gewaardeerd voelt. Ze wil hem terug! Of zou ze misschien zichzelf terug willen?

Waarom een relatiescan?

Omdat het jullie inzicht geeft en bewust maakt van waar jij nu staat, waar jullie nu staan en wat jullie verhaal is. In elk verhaal zit een ‘waarheid’, ‘jouw waarheid’.

Wanneer je inzicht krijgt in wat er werkelijk speelt op dit moment, is de kans groot dat jullie elkaar weer gaan zien, begrijpen en héél belangrijk de ruimte geven om elkaar weer toe te laten en lief te hebben. En dat levert zeeën van tijd, bakken energie, en een enorme bevrijding op.

Kortom mijn zelfontwikkelde relatiescan is schriftelijk, 4 wekelijks en heeft een praktische opbouw. Tijdens het programma hebben we contact middels mail en één coach call. Aan het eind plannen we een live sessie om jullie verhaal te evalueren. Hierna is het mogelijk om te starten met relatiecoaching wanneer daar behoefte aan is.

Zijn jullie zover, of misschien jij als eerste? Neem gerust contact met mij op voor een informatiegesprek. Deze plan ik in op maandagmorgen tot 12.00 uur.

Liefs Diana

benieuwd-wat-ik-voor-je-kan-betekenen