Veroorzaak impact als intuïtief ondernemende partner

Mijn hart ligt bij vastgelopen intuïtieve ondernemers die zakelijk in het licht staan en daarentegen privé flink onderbelicht zijn.

Hun wereld is klein als ze de deur achter zich sluiten.

Ze voelen zich alleen, niet compleet, hebben moeite met verbinden, onderwaarderen zichzelf als partner en stellen veel te hoge eisen aan liefde en geluk. Intrinsiek is er nog veel te doen want je beseft al wel dat geld niet jouw geluk bepaalt. Het voelt juist arm zoals je leven er momenteel uitziet.

Als je dit leest dan herken je jezelf vast wel en verlang je naar rust, verdieping en geluk in je privéleven. Ergens mis je iets, het knaagt.

“Wat wil dit jou zeggen?

Sta op en neem de leiding over jouw leven! Leer om te gaan met tegenslagen, neem je rol als intuïtief mens naast de succesvolle ondernemer. Veroorzaak impact met wat jij allemaal nog krachtig neer kunt zetten in deze wereld. Jij bent anders, jij bent uniek en heel waardevol met jouw mooie gaven. Stap volledig in jouw licht en sta open voor verbinding. Geef jezelf het mooiste cadeau LIEFDE”

Vrijheid om te genieten van alles wat zich aandient op jouw pad is mogelijk wanneer jij je hiervoor openstelt, je de confrontatie durft aan te gaan met jouw innerlijke criticus en het roer om durft te gooien.

Schrap alles wat jou niet meer dient. Je kan het.

diana-riezebos-spiritueel-coach

benieuwd-wat-ik-voor-je-kan-betekenen
Andere artikelen