Voor jou heb ik de relatiescan ontwikkeld. Met deze zelfreflectie-scan maak je een persoonlijke analyse. Beweging is gegarandeerd het resultaat!

Ben jij zover? En wil je jezelf bevrijden van de stem die verbonden is met een oud ‘verborgen contract’ Dan nodig ik je uit om te ontdekken wat jou werkelijke verhaal is.

 

De illusie verdwijnt als je de olifant verstopt achter de muis

 

Sinds begin 2019 begeleid ik als Mediator geen echtscheidingen meer, door mijn jarenlange ervaring met relatiebreuken en problemen ben ik mij als intuïtief relatiecoach   en bemiddelaar gaan inzetten voor intuïtieve vastlopers.

 

Zelfreflectie is de sleutel naar verbinding, vervulling en geluk.

 

Met andere woorden, door je bewust te worden van wat er werkelijk speelt op dit moment. Bijvoorbeeld het conflict in je relatie, je werk en andere dingen, is dat wel de oorzaak van mijn onrust. Of heeft dit een héél andere achtergrond. Ligt er mogelijk een onbewuste oorzaak waardoor je op een bepaalde manier in het leven bent gaan staan. 

De scan is een onmisbaar onderdeel tijdens een persoonlijk coachingstraject. Namelijk hier maak je contact met je diepste verlangens, hier ligt de sleutel voor een leven in harmonie en balans. Je krijgt inzicht in wat je mist in je leven, hoe jij in relatie staat tot jezelf en tot anderen. Hier ontdek je het geheim van een gelukkig leven. En hoe je dit kunt gaan omvormen naar een:

 

Leven vanuit innerlijke vrijheid

 

Door zelfreflectie ontvouwt zich een weg naar bewustwording, naar bewust zijn en een verrassend nieuwe, vervullende verbinding vanuit je hart.

Ik heb mij gespecialiseerd in conflictoplossing en coaching, vanuit een holistische visie. 

Tijdens de coaching zie ik als medium wat jij niet zien. Ik durf te confronteren, ben niet bang voor weerstand, immers dit is juist héél nuttig tijdens dit proces, omdat hier een kans ligt om verder te groeien. 

Kortom, voor mij betekent een coachingstraject, het oplossen van een innerlijk conflict onder mijn liefdevolle, onafhankelijke en bemoedigende leiding.

 

Wil je geluk of gelijk?

 

Wat is voor jou belangrijk, geluk of gelijk? Voelt het als falen voor jou, als je ongelijk zou krijgen?

 

Krijg inzicht

 

Achter elk conflict zit een angel en ook al zit je nu midden in een conflict of geschil – deze angel zorgt voor een rode draad aan nare gebeurtenissen in je leven.

 

Bevrijd je relatie

 

Van patronen en systemen die jullie momenteel beperken in het verbinden met elkaar. Een relatiescan geeft waardevolle inzichten, je ervaart al snel het positieve effect.

Ervaar hoe het anders kan

Bevrijd jezelf uit het conflict. Je krijgt antwoord, inzicht en advies.
Ieder mens is uniek en zo ook mijn afstemming op jou. Ik zie snel waar de angel zit. Ik werk niet op één en dezelfde manier en stem mij af op wat jij wenst.

Informatiegesprek 

Wat anderen vertellen

 • Diana is een warme persoonlijkheid die is te vergelijken met een radarstation waar allerlei informatie binnenkomt. Met haar voelsprieten, scherpe blik en gezonde verstand zet ze informatie om in kraakheldere taal die feilloos raakt. Een betrokken coach waarbij je met grote stappen vooruit gaat. Ik had me geen betere coach kunnen wensen.

  Erwin Westendorp
  Erwin Westendorp Blueprint Discovery
 • Toen ik helemaal vast zat ben ik bij Diana terecht gekomen. Dit was best wat me is overkomen. Een vriendelijke warme vrouw. In de sessies heb ik mezelf terug gevonden. Goed luisteren, eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Ze heeft me dingen laten zien en voelen die mij heeft veranderd. Het leven weer in het positieve te zien. Een coach die ik iedereen aan beveel. Lieve Diana ik heb heel veel aan je gehad en soms als ik het nodig heb weet dat ik bij je terecht kan. Lfs Monique

  Monique Reumer
  Monique Reumer via Facebook
 • Diana is mij door vrienden aangeraden als coach en ze hebben niets teveel gezegd. Er was meteen een klik. Ze is warm, doch duidelijk. Zacht, doch krachtig. Ik heb mezelf inmiddels weer een heel stuk teruggevonden en ben gegroeid. Ik heb vooral geleerd dat ik een ander niet nodig heb om conflicten op te lossen, er is altijd iets dat je zelf kunt doen. Daarbij wel duidelijk zijn naar anderen en grenzen aangeven. Ik beveel Diana van harte aan voor coaching of mediation.

  Corien Juffer
  Corien Juffer via Facebook

Los het op

daar word je blij van