Een kijkje in de keuken van jouw leven.

 

Het is vandaag dat je kunt kiezen om te starten met het aanpakken van de gebeurtenis of situatie die momenteel nog veel stress bij jou veroorzaakt. En dit hoef je niet (meer) alleen te doen, ik begeleid je graag.

 

Wanneer jij niet lekker in je vel zit en het gevoel hebt dat je niet verder komt, dan is het mogelijk dat er naast overtuigingen, andere factoren zijn die verantwoordelijk zijn voor jouw verdriet, je pijn en het knagende, onzekere gevoel. Vragen zijn er genoeg en hiermee help ik je graag.

 

Wat speelt er in je leven? 

 

Voel jij je alleen?

Mis je iets?

Ben je onzeker?

Ervaar je veel stress?

Heb je weinig energie?

Loop je vast?

 

Als intuïtief lifecoach denk ik vanuit de kracht en mogelijkheden van mensen en reik ik bemoedigende informatie en praktisch advies aan. Een consult met mij levert ontspanning, rust en kraakhelder inzicht op. Ik zie wat jij niet ziet en deel dit graag met jou.

Mijn oplossingsgerichte werkwijze kenmerkt zich door een directe, meer praktische aanpak. De magie zit hem in het raken en opnieuw in beweging brengen van persoonlijk en zakelijke relaties.

Beweging ontstaat bij een keuze die anders is dan de oude vertrouwde. En die jou uitdaagt om uit je comfortzone te stappen.

Actie In De Taxi!

 

Een nieuwe weg ontvouwt zich als jij bereid bent om in je eigen spiegel te kijken. En er vervolgens voor kiest om het nu echt anders te gaan doen.

De weg van acceptatie, erkenning, verbinding, vervulling en bezieling, kortom van Liefde, is geen weg die je in een paar stappen neemt. Echter dit is wel de weg naar innerlijke vrijheid. Voor mij niet in woorden uit te drukken. Dit moet je voelen, immers het is jouw unieke weg.

 

Energiebehandeling

In mijn healing-ruimte geef ik energiebehandelingen waarin zo weinig mogelijk gesproken wordt. Tijdens een behandeling voel je de (levens)energie weer stromen. Het doel van deze behandeling is om tot rust te komen.

 

Mijn werkervaring:

 

Inzicht in huidige situatie bedrijf/privé

Stresshantering

Relatieproblemen

Keuzestress

Onzekerheid

Twijfel

Vastlopen

Weinig energie

Slecht slapen

Nachtmerries

Angsten

Schuldgevoelens

Schaamte

Snel overprikkeld

Onbestemd gevoel

Verschijningen, schimmen waarnemen

Tegenslagen

Tegenvallende omzet

Conflicten

Moeite met concentreren

Wisselende stemmingen zonder aanwijsbare oorzaak of reden

Nieuwe woning

Verkoop woning

 

drie-een

Los het op daar word je blij van

Laat de keuzes in je leven een weerspiegeling zijn van je hoop, niet van je angsten.

Nelson Mandela-