Coaching bij echtscheiding
Omdat jullie verder willen

Immers jullie blijven vader en moeder

Wel krijg je na de scheiding een andere rol. Tijdens een scheiding ontstaan er gemakkelijk conflicten en die worden snel uitvergroot.

Afspraken in het belang van jullie beiden en de kinderen

De wijze waarop ik mijn rol als scheidingscoach vervul, is ervoor te zorgen dat de afspraken die worden gemaakt in het belang zijn van jullie beiden en van de kinderen. Die van ex-partner en ouder. Overleg en samenwerking tussen jullie beiden is een must om de kinderen op een zo goed mogelijke wijze te begeleiden tot volwassenen.

De toekomst tegemoet

Ik ondersteun jullie om op een respectvolle manier te scheiden, zodat er een nieuwe en andere toekomst mogelijk wordt na de scheiding.

In gesprek

De gesprekken vinden plaats op een neutrale locatie. Indien gewenst kan dit ook bij jullie thuis.

Een eerste gesprek is vooral bedoeld om kennis met elkaar te maken. Ik luister zonder oordeel naar jullie verhaal. Hierna vertel ik wat ik voor jullie kan betekenen.

Wanneer er ruimte is ontstaan om tot een gezamenlijke overlegscheiding te komen, dan plannen we één of meerdere vervolgafspraken.

Vóór, tijdens, na een scheiding kan ik jullie helpen

Willen jullie meer informatie over het realiseren van een scheiding door middel van coaching, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Misschien vind je deze artikelen interessant

Dit zijn een aantal artikelen uit mijn blog over mijn werk vóór, tijdens of na een echtscheiding:

Wat anderen vertellen

 • Diana is een warme persoonlijkheid die is te vergelijken met een radarstation waar allerlei informatie binnenkomt. Met haar voelsprieten, scherpe blik en gezonde verstand zet ze informatie om in kraakheldere taal die feilloos raakt. Een betrokken coach waarbij je met grote stappen vooruit gaat. Ik had me geen betere coach kunnen wensen.

  Erwin Westendorp
  Erwin Westendorp Blueprint Discovery
 • Toen ik helemaal vast zat ben ik bij Diana terecht gekomen. Dit was best wat me is overkomen. Een vriendelijke warme vrouw. In de sessies heb ik mezelf terug gevonden. Goed luisteren, eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Ze heeft me dingen laten zien en voelen die mij heeft veranderd. Het leven weer in het positieve te zien. Een coach die ik iedereen aan beveel. Lieve Diana ik heb heel veel aan je gehad en soms als ik het nodig heb weet dat ik bij je terecht kan. Lfs Monique

  Monique Reumer
  Monique Reumer via Facebook
 • Diana is mij door vrienden aangeraden als coach en ze hebben niets teveel gezegd. Er was meteen een klik. Ze is warm, doch duidelijk. Zacht, doch krachtig. Ik heb mezelf inmiddels weer een heel stuk teruggevonden en ben gegroeid. Ik heb vooral geleerd dat ik een ander niet nodig heb om conflicten op te lossen, er is altijd iets dat je zelf kunt doen. Daarbij wel duidelijk zijn naar anderen en grenzen aangeven. Ik beveel Diana van harte aan voor coaching of mediation.

  Corien Juffer
  Corien Juffer via Facebook

Maak vrijblijvend gebruik van mijn telefonische intake