Past je werk eigenlijk nog wel bij jou?

In mijn praktijk ontmoet ik wekelijks mensen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging in hun werk. Kanjers die ik o.a. heb begeleid tijdens dit ontwikkelingsproces komen uit de advocatuur, horeca, makelaardij, detailhandel, de zorg, het onderwijs en de ondernemers die vastliepen en behoefte hadden aan verandering.

Ze doorliepen alle fasen van het transformatieproces op ieder weer hun eigen manier met als doel hun dromen en verlangens te gaan ontwikkelen. Wat ze gemeen hadden was de strijd tussen intuïtie en hun sabotagemechanisme, zeg maar het stemmetje dat bij verandering en controleverlies bang en onzeker wordt.

Verwar dit stemmetje niet met intuïtie, wat velen overigens wel doen. Intuïtie kent geen angst die weet wat goed voor jou is, die vertrouwt op het maken van keuzes en neemt de gevolgen zoals ze zich aandienen, die denkt in mogelijkheden. Immers wanneer je weloverwogen vanuit je hart kiest dan sta je open voor creëren en zal overvloed zich manifesteren in welke vorm dan ook.

Het sabotagemechanisme kent keuzestress, het houdt zich vast aan wat moet, wat hoort, refereert aan conditioneringen en valse overtuigingen. En hier heb je last van, daar word je moe en besluiteloos van.

Zekerheid? Die heb je niet lieverd. Stel jezelf eens de volgende vraag: “als al het andere wegvalt, wat blijft er dan over?” JIJ. En wie wens je dan te zijn, waar droom je van, waar word je blij van. Soms is het fijn als iemand een nieuwe frisse kijk op jouw leven laat schijnen. Jou weer mogelijkheden laat zien.

Hoe? Door je open te stellen, het commitment te maken dat je het anders wilt, zodat je er met hart en ziel voor gaat.

Dan? Ben ik misschien het type medium en coach voor jou om je de sleutel tot je hart aan te reiken.  Deuren gaan open en je bevrijd jezelf van alle ballast die jou momenteel beperkt en blokkeert.

Heb jij een enorme behoefte aan verandering in je werk of privé? En ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen, kijk dan eens op mijn website www.dianariezebos.nl en vraag eventueel een gratis adviesgesprek met mij aan.

Ik verheug me jou te ontmoeten.

blad-groen-rood

benieuwd-wat-ik-voor-je-kan-betekenen
Andere artikelen