Relatiecoach

Even voorstellen

Mijn naam is Diana Riezebos  

Sinds 1998 werk ik met veel plezier als intuïtief ondernemer. Mijn drive is mensen blij te maken door een steentje bij te dragen aan hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Zodat ze een leven gaan creëren dat bij hun past. Bemoedigen, inspireren en pro-actief coachen, dat is wat ik het allerliefst doe.

Ik ben een mensen mens. Mijn werkwijze is nuchter en met een open hart. Bang om datgene te communiceren wat jou verder helpt ben ik niet, integendeel, jij weet onbewust precies wat ik bedoel. 

Ik Ben Een Intuïtief Ondernemer, Gekwalificeerd Life Coach & Mediator. Een Belangrijke Kernwaarde Voor Mij Is VRIJHEID. De Vrijheid Om Aan Mijzelf Te Werken, De Mooiste Waarde(N) Te Creëren En Deze Weer Door Te Geven Aan Jou.

Diana Riezebos

2002

Was voor mij een turbulent jaar.

Een scheiding!

Dit hakte er bij mij flink in. Ergens wist ik dat deze verandering onvermijdelijk was, maar ik had er niet op geanticipeerd, of beter gezegd, ik had het genegeerd. 

Vanuit het diepst van mijn hart koos ik voor mijzelf. Een enorme duw om verder te groeien en om door mijn blinde vlek plafond te breken.

Met als gevolg dat ik een enorme drive voelde om mijn levensmissie te gaan uitdragen. Maar die bagage, die zat nog in mijn rugzak. Hoe nu verder?

Introspectie

Wat volgde was een periode van keihard aan mijzelf werken en diep door het stof gaan.

Terug naar mijn WAARDE. Voorbij de sluiers van illusie kreeg ik antwoorden en inzichten.

“Wie ben ik? Wat houdt mij tegen om te vertrouwen op mijzelf? Waar ben ik voor geboren? Wat is mijn levensmissie?”

Met een diep innerlijk vertrouwen maakte ik mij los van mijn ‘oude verborgen contract’, ooit opgesteld om mij te beschermen tegen ‘gevaar’ Afgewisseld door de nodige onzekerheid, weerstand en tegenslag gaf ik mij over aan mijn missie. Wat mij bemoedigde was een fluistering, die zei “Het komt goed” En het kwam goed. Ik omarmde mijzelf en nam de regie over mijn eigen leven.

Onder leiding van mijn innerlijk kompas, zie ik vol vertrouwen uit naar de nieuwe uitdagingen op mijn pad.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Middels trancedente meditatie ben ik nog dieper naar mijn essentie gegaan. De stilte was voor mij een inspirerende verademing. Hierdoor heb ik geleerd om goed te voelen. En zo werd het mogelijk om een nieuwe waardevolle methode aan mijn manier van werken toe te voegen. Een bijzondere mix van spiritualiteit, opleiding en ervaring.

Ik ben gaan bouwen op mijn HBO-opleiding PR, Communicatie & Management. Management was mijn favoriete vak, die processen bij mensen en organisaties, zo fascinerend. Tevens heb ik de opleiding tot Transformatief Mediator & Life Coach gevolgd en ben ik geregistreerd Transformatief Conflict Oplosser bij  ITCO.

Heb je vragen? Stel ze gerust. “Ik zie, lees en hoor je graag”

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".