Even voorstellen

Intuïtief ondernemer Diana Riezebos (1966) 

Sinds 1998 werk ik met veel plezier als zelfstandig ondernemer. Mijn drive is om een steentje bij te dragen aan het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn van mensen. Zodat ze gaan geloven in zichzelf en een leven gaan creëren dat bij hun past. Bemoedigen, inspireren en adviseren, dat is wat ik het allerliefst doe.

Ik ben een mensen mens. Mijn werkwijze is nuchter en met een open hart. Bang om datgene te communiceren wat jou verder helpt ben ik niet, integendeel jij weet precies wat ik bedoel, alleen nog niet hoe je dit kunt gaan toepassen. Een zachte heelmeester, nee dat ben ik ook niet, een liefdevolle wel.

2002

Was voor mij een turbulent jaar.

Het werd geregeld. En hoe!

Een scheiding!

Dit hakte er bij mij flink in. Ergens wist ik dat deze verandering onvermijdelijk was, maar ik had er niet op geanticipeerd, of beter gezegd, ik had het genegeerd. 

Vanuit het diepst van mijn hart koos ik voor mijzelf. Een enorme duw om verder te groeien en om door mijn blinde vlek plafond te breken.

Met als gevolg dat ik een enorme drive voelde om mijn levensmissie te gaan uitdragen. Maar die bagage, die zat nog in mijn rugzak. Hoe nu verder?

INTROSPECTIE

Wat volgde was een periode van keihard werken aan mijzelf en diep door het stof gaan.

Terug naar mijn eigen WAARDE.

“Wie ben ik en wat houdt mij tegen om te vertrouwen op mijzelf. Waar ben ik voor geboren en wat is mijn levensmissie?”

Met een diep innerlijk vertrouwen, afgewisseld door de nodige onzekerheid, weerstand en tegenslag gaf ik mij over aan mijn missie. Regelmatig werd ik bemoedigd door de fluistering “Het komt goed”

En het kwam goed.

diana-riezebos-over-mij

Ik ben een intuïtief ondernemer, gekwalificeerd life coach & mediator.

Een belangrijke kernwaarde voor mij is VRIJHEID. De vrijheid om aan mijzelf te werken, de mooiste waarde(n) te creëren en deze weer door te geven aan jou.

T

rancedente Meditatie heeft mij gestimuleerd om naar mijn essentie te gaan en in stilte een nieuwe waardevolle methode aan mijn manier van werken toe te voegen. Een mix van levenservaringen en opleidingen.

Ik ben gaan bouwen op mijn HBO-opleiding PR, Communicatie & Management. Management was mijn favoriete vak, die processen bij mensen en organisaties vind ik zo fascinerend.

I

k ben ITCO geregistreerd:

Transformatief Conflict Oplosser

Lifecoach

Relatie-coach

Mediator

(www.instituut-itco.nl)

Difficult roads often lead to beautiful destinations

V

erder ben ik een ervaren:

 

  • Intuïtief coach

  • Mental coach

  • Stresscoach

  • Ondernemerscoach