Relatiecoach

Even voorstellen

Mijn naam is Diana Riezebos  

Sinds 1998 werk ik met veel plezier als intuïtief ondernemer. Mijn drive is mensen blij te maken door een steentje bij te dragen aan hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Zodat ze vanuit innerlijke vrijheid zichzelf zijn en een leven gaan creëren dat bij hun past. Bemoedigen, inspireren en pro-actief coachen, dat is wat ik het allerliefst doe.

Ik ben een mensen mens. Mijn werkwijze is nuchter en met een open hart. Bang om datgene te communiceren wat jou verder helpt ben ik niet, integendeel, jij weet onbewust precies wat ik bedoel, het moment dat kwartjes vallen.

Ik Ben Een Intuïtief Ondernemer, Gekwalificeerd Life Coach & Mediator. Een Belangrijke Kernwaarde Voor Mij Is Innerlijke Vrijheid. Bewegingsvrijheid. Om Mij Steeds Weer Te Blijven Vernieuwen.

Diana Riezebos

2002

Was een turbulent jaar voor mij.

Een scheiding!

Dit hakte er bij mij flink in. Ergens wist ik dat deze verandering in mijn leven onvermijdelijk was, maar ik had er niet op geanticipeerd, of beter gezegd, ik had het genegeerd. 

Vanuit het diepst van mijn hart koos ik voor mijzelf. Dat was een enorme kans om me te ontketenen en mijn ware zelf te ontdekken.

Met als gevolg dat ik een enorme drive voelde om mijn missie te gaan uitdragen.

Introspectie

Er brak een periode aan van keihard werken aan mijzelf en diep door het stof gaan.

Terug naar mijn Essentie, mijn Waarde

“Wie ben ik? Wat houdt mij tegen om te vertrouwen op mijn intuïtie? Waar ben ik voor geboren? Wat ga ik doen? En hoe?”

Met een diep innerlijk vertrouwen maakte ik mij los van mijn ‘oude verborgen contract’, ooit opgesteld om mij te beschermen tegen ‘gevaar’. Afgewisseld door onzekerheid, weerstand en tegenslag, heb ik doorgezet en gaf ik mij over aan mijn missie. Wat mij bemoedigde was een fluistering, die zei: “Het komt goed” En het kwam goed. 

Onder leiding van mijn innerlijk kompas, zie ik vol vertrouwen uit naar de nieuwe uitdagingen op mijn levenspad. Ik ben er voor je, wanneer je support nodig hebt bij jouw missie en het maken van passende keuzes in je leven. 

 

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Voor mij is stilte erg belangrijk. Met transcedente meditatie ben ik nog dieper naar mijn essentie gegaan. Hierdoor heb ik geleerd om goed te voelen. Waardoor het mogelijk is geworden om een nieuwe waardevolle methode aan mijn manier van werken toe te voegen. Een bijzondere mix van spiritualiteit, opleiding en ervaring. 

Ik ben gaan bouwen op mijn HBO-opleiding PR, Communicatie & Management. Management was mijn favoriete vak, die processen bij mensen en organisaties, zo fascinerend. Tevens heb ik de opleiding tot Transformatief Mediator & Life Coach gevolgd en ben ik geregistreerd Transformatief Conflict Oplosser bij  ITCO.

Heb je vragen? Stel ze gerust. “Ik zie, lees en hoor je graag”

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".