Hi, ik ben Diana. Gecertificeerd life coach & mediator. Met behulp van mijn ruim 22 jaar ondernemerservaring, waarvan 12 jaar als zelfstandig spiritueel life coach, relatiecoach en mediator, kan ik het beste geven op het gebied van persoonlijke, spirituele en professionele ontwikkeling. Ik hou er van om overal een beetje magie in te zien en uit elk moment iets positiefs te halen.

Ik ben mijn schat aan levenservaring en mijn mediamieke gaven als paragnost & medium gaan bouwen op de opleiding PR, Communicatie & Management. En vervolgens voor nog meer expertise en verdieping op het gebied van zelfbeeld, zelfliefde en transformatie, heb ik mij bekwaamd tot transformatief life coach & mediator en geregistreerd transformatief conflictoplosser bij ITCO

Bewustwordings- en transformatie- en energetische reinigingsprocessen begeleiden is wat ik het liefst doe.

Mijn stijl van begeleiden is inspirerend, luchtig, realistisch en nuchter. Schroom om datgene te communiceren wat je verder brengt heb ik niet. Integendeel, ergens weet je al wel wat ik bedoel. Je hebt alleen nog een liefdevol zetje nodig.

Ik ben een holistisch ondernemer, Gekwalificeerd life coach & mediator. Mijn expertise ligt op het gebied van energetisch zuiveren van huis, werk, bedrijf en persoonlijke reiniging - transformatieve coaching - conflictoplossing - relaties - conflicten - zelfbeeld - zelfliefde - zelfvertrouwen - spiritualiteit - intuïtief leiderschap.

Ik neem je even mee naar 2002

 

In dat jaar ging ik scheiden van huwelijk en bedrijf. Ergens wist ik intuïtief wel dat een kantelpunt in mijn leven onafwendbaar was, maar ik had het genegeerd.

Aan de ene kant heb ik het ervaren als een heftige, emotionele crisis. Maar aan de andere kant was het ook enorm bevrijdend en inspirerend. Dat komt omdat ik gaandeweg het proces ontdekte dat het uiteindelijk gaat om bewust kiezen. Bewust zijn van wat klopt voor mij en bewust kiezen voor wat constructief is voor elk moment.

Concluderend dat mijn grootste ontdekking was, dat ik al vanaf mijn prille jeugd een enorme bewijsdrang had ontwikkeld. Dat had een enorm remmende invloed op mijn persoonlijke, spirituele & professionele groei. Ik ontdekte hoe ik mijn gevoelens van onmacht en frustratie kon transformeren naar een liefdevolle raadgever. Het ervaren van meer inzicht in mijn angst was een stevige basis voor het bouwen aan een gezonde en gelukkige relatie met mijzelf.

Puur Genieten.

 

En jij kan dat ook. Jij bent de enige van wie je toestemming nodig hebt. Jij bent de enige die weet wat je echt nodig hebt en jij bent de enige die jezelf het gevoel kan geven dat je er mag zijn. Ik kan jou laten zien én ervaren hoe het anders kan.”

Liefs Diana.

 

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".