Geluk bepaal je zelf

 

Aristoteles

Jij bent de enige van wie je toestemming nodig hebt. Jij bent de enige die weet wat je echt nodig hebt en jij bent de enige die jezelf het gevoel kan geven dat je er mag zijn. Ik kan jou laten zien én ervaren hoe het anders kan. En dat jij gelooft dat jij dat kan.

Bepaal je eigen weg

 

 

Ik neem je even mee naar 2002. In dat jaar ging ik scheiden van huwelijk en bedrijf. Ergens wist ik intuïtief wel dat een kantelpunt in mijn leven onafwendbaar was, maar negeerde dat door niet helder te (willen) zien en te luisteren naar de signalen van mijn intuïtie. Sterker nog, ik ging gewoon op de overlevingsstand door met mijn gewoonte om nog beter mijn best te doen. Tot het moment dat ik geconfronteerd werd met mijn absolute grens, toen was het klaar! En zo kwam er ondanks alle pijn en verdriet ruimte voor een volgende stap in mijn leven.

Aan de ene kant heb ik het ervaren als een heftige, emotionele crisis. Er waren veel onzekerheden, zowel financieel, praktisch maar vooral in mijzelf. Want wie ben ik nou eigenlijk dat ik het zover heb laten komen. En waarom was ik altijd zo afgeleid en bezig met wat anderen van mij vinden.

Concluderend dat mijn grootste ontdekking was, dat ik al vanaf mijn prille jeugd een enorme bewijsdrang had ontwikkeld. Ik wilde sterk zijn en voor anderen zorgen, want was ik niet sterk dan was ik niet goed genoeg. Een gebeurtenis in mijn vroege jeugd veroorzaakte mijn angel. En deze had een enorm remmende invloed op mijn persoonlijke, spirituele, professionele en relationele ontwikkeling. 

Ik ontdekte hoe stimulerend en helend delen werkt. Het herkennen, erkennen, het benoemen was een enorme opluchting en bevrijding. Vooral omdat ik gaandeweg het proces ontdekte dat het uiteindelijk gaat om bewust kiezen. Bewust zijn van wat klopt voor mij en bewust kiezen voor wat constructief is voor elk moment. Kortom om altijd te vertrouwen op mijn innerlijke kompas. Want dat maakt mij blij.

En wat is het fijn om steeds weer te zien dat dit uiteindelijk ook voor mijn cliënten echt de fijnste manier van leven is. Te durven vertrouwen op het leven, niet meer luisteren naar die belemmerende stemmetjes in hun hoofd, de controle en oude gewoontes los te laten en vol enthousiasme hun eigen pad te bewandelen.

 

 

Als holistisch life coach ben ik een expert op het gebied van transformatie- en bewustwordingsprocessen. Ik ben mijn paranormale gaven van helderweten, helderhoren, helderzien en heldervoelen gaan bouwen op mijn opleiding Communicatie, PR & Management. Daarnaast ben ik ITCO geregistreerd en gecertificeerd Transformatief Life coach & Mediator. Ik heb de opleidingen Transcedente Mediatie, Metamorfose-massage, Intuïtieve ontwikkeling, Aura & Chakra healing gevolgd evenals tal van cursussen op het gebied van spirituele, persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

De afgelopen 13 jaren heb ik al veel mensen geholpen om weer gelukkig te worden met zichzelf.

Klik hier voor Medium

 

Wil je een afspraak of meer informatie? Leuk. Mail mij; info@dianariezebos.nl

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".