Hi, ik ben Diana. Gecertificeerd Life Coach & Mediator. Met behulp van mijn ruim 22 jaar ondernemerservaring, waarvan 13 jaar als zelfstandig Spiritueel Life Coach, Mediator & Vertrouwenspersoon kan ik het beste geven op het gebied van persoonlijke, spirituele, relationele en professionele ontwikkeling.

Ik ben mijn schat aan kennis en ervaring en mijn paranormale gaven als medium gaan bouwen op de opleiding PR, Communicatie & Management. En vervolgens voor nog meer expertise en verdieping op het gebied van zelfbeeld, zelfliefde en transformatie, heb ik mij bekwaamd tot Transformatief Life Coach & Mediator. Ik ben geregistreerd Life Coach en Conflictoplosser bij ITCO

Ik hou er van om overal een beetje magie in te zien en uit elk moment iets positiefs te halen.

Bewustwordings- transformatie en persoonlijke groeiprocessen begeleiden is wat ik het liefst doe. Mijn stijl van begeleiden is nuchter, realistisch, praktisch en doeltreffend. Schroom om datgene te communiceren wat je verder brengt heb ik niet. Integendeel, ergens weet je al wel wat ik bedoel. Je hebt alleen nog een duwtje nodig.

Ik ben een holistisch ondernemer, Gekwalificeerd life coach & mediator. Mijn expertise ligt op het gebied van persoonlijke, spirituele en professionele groei. Door middel van: transformatieve coaching - innerlijke conflictoplossing - reading - energetische reiniging van huis, bedrijf en persoonlijk.

Praten. Uithuilen. Opnieuw beginnen.

 

In dat jaar ging ik scheiden van huwelijk en bedrijf. Ergens wist ik intuïtief wel dat een kantelpunt in mijn leven onafwendbaar was, maar ik had het genegeerd.

Aan de ene kant heb ik het ervaren als een heftige, emotionele crisis. Er waren veel onzekerheden, en heb door een zure appel heen moeten bijten. Maar toch was het ook enorm bevrijdend en inspirerend. Dat komt omdat ik gaandeweg het proces ontdekte dat het uiteindelijk gaat om bewust kiezen. Bewust zijn van wat klopt voor mij en bewust kiezen voor wat constructief is voor elk moment. Dus te vertrouwen op mijn intuïtie! En daar was het nog weleens mis gegaan in het verleden.

Praten. Uithuilen. En opnieuw beginnen.

Stapje voor stapje ben ik gaan bouwen aan mijn nieuwe leven. 

Ik ontdekte hoe ik mijn gevoelens van onmacht en frustratie kon transformeren naar (zelf)compassie en (zelf)liefde. Door het ervaren van meer inzicht in mijn angst ontstond een stevige basis voor het bouwen aan een gezonde en gelukkige relatie met mijzelf.

Concluderend dat mijn grootste ontdekking was, dat ik al vanaf mijn prille jeugd een enorme bewijsdrang had ontwikkeld. Niet goed genoeg was mijn innerlijke saboteur! En deze had een enorm remmende invloed op mijn persoonlijke, spirituele & professionele groei. Daarom

 

 

 

En jij kan dat ook. Jij bent de enige van wie je toestemming nodig hebt. Jij bent de enige die weet wat je echt nodig hebt en jij bent de enige die jezelf het gevoel kan geven dat je er mag zijn. Ik kan jou laten zien én ervaren hoe het anders kan.”

Liefs Diana.

 

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".