Hoi, ik ben Diana. Gecertificeerd Transformatief Lifecoach & Mediator. Met behulp van mijn ruim 22 jaar ondernemerservaring, waarvan 11 jaar als zelfstandig holistisch lifecoach, relatiecoach en mediator, kan ik het beste geven op het gebied van persoonlijke, spirituele en professionele ontwikkeling. Ik hou er van om overal een beetje magie in te zien en uit elk moment iets positiefs te halen.

Ik ben mijn schat aan levenservaring op het gebied van gebrek aan gezonde grenzen, innerlijke vrijheid en spirituele ervaringen als paragnost & medium, gaan bouwen op de opleiding PR, Communicatie & Management. Management (NEMAS gediplomeerd), was mijn favoriete vak. Bewustwordings- en transformatieprocessen begeleiden is wat ik het liefst doe. En vervolgens voor nog meer expertise en verdieping op het gebied van zelfbeeld, zelfliefde en transformatie, heb ik mij bekwaamd tot Transformatief Mediator & Lifecoach en ben ik geregistreerd als Transformatief Conflict Oplosser bij ITCO.

Mijn stijl van coachen is intuïtief, pro-actief, praktisch, nuchter, direct en realistisch. Schroom om datgene te communiceren wat je verder brengt heb ik niet. Integendeel, intuïtief weet je al wel wat ik bedoel. Je hebt alleen een liefdevol duwtje nodig.

Ik Ben Een Intuïtief Ondernemer, Gekwalificeerd Life Coach & Mediator. Mijn expertise ligt op het gebied van relaties - zelfbeeld - zelfvertrouwen - zelfliefde - zielsmissie - intuïtief leiderschap.

Ik neem je even mee naar 2002

Dit was een levensveranderend jaar voor mij.

Scheiden van huwelijk en bedrijf. Ergens wist ik intuïtief wel dat een kantelpunt in mijn leven onafwendbaar was, maar ik had het met mijn hoofd genegeerd.

Aan de ene kant heb ik het ervaren als een heftige crisis, maar aan de andere kant was het ook enorm bevrijdend en inspirerend. Dat komt omdat ik gaandeweg het proces ontdekte dat het uiteindelijk gaat om bewust kiezen, bewust zijn van wat niet klopt en bewust kiezen voor wat constructief is voor elk moment. Concluderend dat mijn grootste ontdekking was, dat ik al vanaf mijn prille jeugd een enorme bewijsdrang had ontwikkeld. De diepgewortelde gedachte “niet goed genoeg”, had een grote invloed op mijn zelfvertrouwen, intuïtieve keuzevrijheid en grenzen bewaken. Het ervaren van dit inzicht was een stevige basis voor het bouwen aan een gezonde relatie met mezelf. 

Mijn gouden paadje

 

“En door het zetten van de volgende stap in mijn leven, bewandel ik mijn gouden paadje die verder gaat dan de grenzen die ik voor mijzelf heb bedacht.

En jij kan dat ook. Jij bent de enige van wie je toestemming nodig hebt. Jij bent de enige die weet wat je echt nodig hebt en jij bent de enige die jezelf het gevoel kan geven dat je er mag zijn. Ik kan jou laten ervaren hoe het anders kan.”

Liefs Diana.

 

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

LOS HET OP. DAAR WORD JE BLIJ VAN.

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".