Diana spiritueel lifecoach & mediator

Een jaar vol bijzondere lessen in ondernemen, dat was 2016 voor mij. Na 7 jaar ervaring als spiritueel lifecoach ben ik gestart met mijn eigen bedrijf als transformatief mediator & coach.

diana-riezebos-over-mij
V

anaf 2009 werk ik als spiritueel lifecoach en heb veel mensen begeleid tijdens hun veranderingsproces.

Mijn mediamieke gaven zijn:

Helderziend, heldervoelend, helderhorend en helderwetend.

Ik voorspel geen toekomst maar leer je stil te zijn en te luisteren naar je intuïtie, want die weet wat jij nodig hebt om verder te groeien.

Mijn spirituele reis begon ruim 30 jaar geleden. Dit op een moment dat ik mij open ging stellen voor het luisteren naar mijn innerlijke kompas. Ik merkte dat ik antwoord kreeg op mijn vragen en dit leerzaam en ondersteunend vond.

Dit zaadje was al gezaaid in 1987, ik las toen mijn eerste New Age boek van Dr.Wayne W. Dyer, Niet morgen, maar nu. Dit boek raakte mij en inspireerde mij vooral om mijn hart te volgen.

Mijn transformatie in 2015 heeft mij bevrijd van mijn innerlijke criticus, “ik ben niet goed genoeg”. Ik werd zichtbaar en groeide nog meer in mijn mooie gaven.

Het meest leer ik door open te staan voor diegene die al net een stapje verder is dan mij. En door stil te zijn, toegewijd en altijd vanuit verbinding open te staan voor groei en overvloed.

Dankbaar voor mijn opleidingen, universele leerschool, leermeesters en levenslessen. Nu kan ik mijn kennis en ervaringen toegewijd aan jou overdragen, zodat jij kan leren om vol zelfvertrouwen en vanuit vrijheid je intuïtie te volgen.

M

ijn doel voor 2017 werd duidelijk tijdens een inwijdingsceremonie in december 2016. Kristalhelder. Mijn mediation & life coaching combineren met mijn spirituele gaven en deze met veel plezier door te geven aan wie zich spiritueel verder wil ontwikkelen.

 

Ik ben spiritueel life coach en transformatief conflictoplosser. En ik blijf aan mijzelf werken om de mooiste waarde(n) te creëren en deze weer door te geven aan jou.

Mijn missie is om jou blij te maken door je te leren het maximale uit jezelf te halen, zodat jij vanuit vrijheid je intuïtie moeiteloos gaat inzetten om jouw verlangens en droomdoelen te vervullen.

T

rancedente Meditatie heeft mij geholpen om in stilte een nieuwe vorm aan mijn manier van werken te geven. Het mooiste werk. Een mix van levenservaringen en opleidingen.

Ik ben gaan bouwen op mijn HBO-opleiding PR, Communicatie & Management.

Management was mijn favoriete vak, die processen bij mensen zo boeiend, de verschillende manier van verwerken van informatie en communiceren.

Ik voelde de behoefte om mij verder te ontwikkelen op het gebied van spiritueel coaching; ik droomde ervan om intuïtieve avonturiers spiritueel te verbinden met wat ze écht willen in het leven. En ze te laten zien én voelen dat ze het kunnen!

T

ijdens mijn opleiding bij WEL-COM heb ik zelf ervaren hoe het voelt om inzicht te krijgen in mijn eigen functioneren.

Ik begrijp waar jij doorheen gaat en kan jou tijdens het transformatieproces op maat begeleiden. Ik ben geregistreerd als Transformatief Conflict Oplosser bij ITCO (www.instituut-itco.nl).

Jou te laten zien dat het anders kan en dat jij gelooft dat jij dat kunt.

B

ij mij haal je met mijn sessies het gewenste resultaat. Ik stem mij af op jouw hulpvraag en leg jou op een heldere manier uit wat ik voor jou kan betekenen.

T

ijdens het proces stem ik mijn specialisaties af op jou, zodat je al heel snel het effect voelt. Dat kan zijn als medium, life coach of conflictoplosser.

Kom met me in contact

Samen met jouw commitment om het anders te willen, gaan wij aan de slag. Want wat er is gebeurd kun je niet veranderen, wel wat het met je doet.