Krijg inzicht in

wat er werkelijk speelt

Gelukkig in je relatie

 

Sinds 2019 begeleid ik als Mediator geen echtscheidingen meer, desondanks kan ik mij door mijn jarenlange ervaring, als spiritueel relatiecoach en bemiddelaar gaan inzetten voor partners die vastlopen in hun relatie.

Tijdens gesprekken in de afgelopen jaren, was er soms nog twijfel bij beide partners over het wel of niet uit elkaar gaan. Als ik dan vroeg wat ze wilden dan wisten ze feilloos te vertellen wat ze niet meer wilden. 

Er is iets gebeurd in hun relatie waardoor ze uit elkaar zijn gegroeid. Er mist iets. Ze voelen zich niet gewaardeerd door hun partner.

Voor mij is dit een perfect startpunt voor relatiecoaching. Met de wil om het anders te gaan doen, wordt het mogelijk een relatie te krijgen die bij jullie past, door middel van:

 

Zelfreflectie

 

Met andere woorden, kijk eerst naar wat er werkelijk speelt. Is dat wel jullie relatie? Of heeft dit een héél andere achtergrond?

Geef het een kans. Want wat voor invloed heeft ‘vechten’ op de rest van jullie leven, die van de kinderen en jullie volgende relatie(s)?

Ik heb teveel (vecht)scheidingen gezien en héél veel leed van kinderen die hier de dupe van waren. Vandaar dat ik een sterke behoefte voelde dat ik hier iets mee moest gaan doen.

Met als gevolg dat ik mijn relatiescan heb ontwikkeld. Dit is een doeltreffende persoonlijke & relatie-analyse. De scan is een onmisbaar instrument tijdens een coachingstraject. Namelijk hier ligt de oplossing voor een leven in harmonie en balans. Je krijgt inzicht in wat je mist in je leven, hoe jij in relatie staat tot jezelf en tot anderen. Hier ontdek je het geheim van een gelukkige relatie. En hoe je dit kunt gaan toepassen naar een:

 

Leven vanuit innerlijke vrijheid

 

Door zelfreflectie ontvouwt zich een weg naar bewustwording, naar bewust zijn en een verrassend nieuwe, vervullende verbinding vanuit je hart.

Ik heb mij gespecialiseerd in conflictoplossing en coaching, vanuit een holistische visie. 

Tijdens de coaching zie ik als medium wat jullie niet zien. Ik durf te confronteren, ben niet bang voor weerstand, immers dit is juist héél nuttig tijdens dit proces, omdat hier een kans ligt om verder te komen. 

Kortom, voor mij betekent een coachingstraject, het oplossen van een conflict onder mijn liefdevolle, onafhankelijke en bemoedigende leiding.

 

Wil je geluk of gelijk?

 

Wat is voor jou belangrijk, geluk of gelijk? Voelt het als falen voor jou, als je ongelijk zou krijgen?

 

Krijg inzicht

 

Achter elk conflict zit een angel en ook al zit je nu midden in een conflict of geschil – deze angel zorgt voor een rode draad aan nare gebeurtenissen in je leven.

 

Bevrijd je relatie

 

Van patronen en systemen die jullie momenteel beperken in het verbinden met elkaar. Een relatiescan geeft waardevolle inzichten, jullie ervaren al snel het positieve effect.

Ervaar hoe het anders kan

Bevrijd jezelf uit het conflict. Ik geef jullie als intuïtief relatiecoach inzicht en advies.
Ieder mens is uniek en zo ook mijn afstemming op jullie relatie. Ik zie snel waar de angel zit. Ik werk niet op één en dezelfde manier en stem mij af op jullie behoeften. WIN-WIN.

 

Informatiegesprek 

Wat anderen vertellen

 • Diana is een warme persoonlijkheid die is te vergelijken met een radarstation waar allerlei informatie binnenkomt. Met haar voelsprieten, scherpe blik en gezonde verstand zet ze informatie om in kraakheldere taal die feilloos raakt. Een betrokken coach waarbij je met grote stappen vooruit gaat. Ik had me geen betere coach kunnen wensen.

  Erwin Westendorp
  Erwin Westendorp Blueprint Discovery
 • Toen ik helemaal vast zat ben ik bij Diana terecht gekomen. Dit was best wat me is overkomen. Een vriendelijke warme vrouw. In de sessies heb ik mezelf terug gevonden. Goed luisteren, eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Ze heeft me dingen laten zien en voelen die mij heeft veranderd. Het leven weer in het positieve te zien. Een coach die ik iedereen aan beveel. Lieve Diana ik heb heel veel aan je gehad en soms als ik het nodig heb weet dat ik bij je terecht kan. Lfs Monique

  Monique Reumer
  Monique Reumer via Facebook
 • Diana is mij door vrienden aangeraden als coach en ze hebben niets teveel gezegd. Er was meteen een klik. Ze is warm, doch duidelijk. Zacht, doch krachtig. Ik heb mezelf inmiddels weer een heel stuk teruggevonden en ben gegroeid. Ik heb vooral geleerd dat ik een ander niet nodig heb om conflicten op te lossen, er is altijd iets dat je zelf kunt doen. Daarbij wel duidelijk zijn naar anderen en grenzen aangeven. Ik beveel Diana van harte aan voor coaching of mediation.

  Corien Juffer
  Corien Juffer via Facebook

Los het op

daar word je blij van