Medium & Mental Coach

Medium & Mental Coach

Als Medium en Mental Coach denk ik vanuit de kracht en mogelijkheden van mensen en reik ik bemoedigende informatie en praktisch advies aan.

“Wanneer jij niet lekker in je vel zit en het gevoel hebt dat je niet verder komt, dan is het mogelijk dat er factoren zijn, die medeverantwoordelijk zijn voor jouw verdriet, je pijn en het knagende, onprettige gevoel. Vragen heb je genoeg en hiermee help ik jou graag”

Wat speelt er in jouw leven? 

 • Waarom voel ik mij alleen?
 • Wie ben ik?
 • Hoe krijg ik inzicht in mijn blokkades?
 • Waardoor komt het dat ik niet gelukkig ben?
 • Hoe kom ik meer in overeenstemming met mijzelf?
 • Wat is de juiste keuze op studie, werk, relationeel gebied?
 • Wat brengt rust en energie?
 • Spiritueel ontwikkelen, hoe doe ik dat?
 • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?

Los het op, daar word je blij van.

Door middel van een reading en healing op afstand, of op locatie, geef ik antwoord op jouw vragen. Je krijgt kraakhelder inzicht en advies. Met een healing zuiver ik het energieveld van jou en je omgeving wanneer er onrust, disbalans en een onbestemd gevoel heerst. Vervolgens voel je je opgelucht en ontspannen. 

Healing

Een healing zuivert, er worden energetische/karmische koorden verwijderd. Daarmee wordt alles wat niet meer dient opgeruimd, bijvoorbeeld energetische belasting van anderen, omgevingsbelasting, blokkades en conflicten in jezelf die opgelost mogen worden.  

Het consult is meestal éénmalig en kan op afstand plaatsvinden, dit omdat hiermee hetzelfde effect wordt bereikt als bij een live-sessie. 

Vanaf 2009 werk ik met veel plezier als spiritueel coach en relatiecoach

Bij veel intuïtieve vastlopers heb ik beweging veroorzaakt tijdens hun bewustwordingsproces. Opvallend was hoeveel mensen zo weinig rekening met zichzelf houden. Ze staan continue aan voor anderen en worden gedomineerd door angst en onzekerheid.

Hun bereidheid om het anders te gaan doen heeft ze opnieuw verbonden met wie zij werkelijk zijn. 

Behandelingen die ik gedaan heb zijn o.a.

 • gedragsproblemen kinderen
 • inzicht in huidige situatie bedrijf/privé
 • keuzestress
 • onzekerheid en twijfel
 • vastlopen
 • weinig energie
 • stress
 • relatieproblemen
 • slecht slapen, nachtmerries
 • angsten
 • schuldgevoelens
 • snel overprikkeld
 • onbestemd gevoel
 • verschijningen, schimmen waarnemen
 • tegenslagen
 • tegenvallende resultaten
 • conflicten
 • gevoel leeg te lopen in communicatie
 • moeite met concentreren
 • wisselende stemmingen zonder aanwijsbare oorzaak of reden
 • nieuwe woning
 • verkoop woning

Je ontvangt waardevolle informatie, hier kun je echt iets mee. Ik voorspel geen toekomst maar laat je kijken naar de mogelijkheden, want die zijn er altijd.

Tijdens een reading/healing ervaar je inzicht, overzicht, rust en vertrouwen én breng ik jou naar je ware essentie.

 

drie-een

Los het op daar word je blij van

Laat de keuzes in je leven een weerspiegeling zijn van je hoop, niet van je angsten.

Nelson Mandela-