Medium & Mental Coach

There is Always a Way

 

Als Medium en Mental Coach denk ik vanuit de kracht en mogelijkheden van mensen en reik ik bemoedigende informatie en praktisch advies aan.

“Wanneer jij niet lekker in je vel zit en het gevoel hebt dat je niet verder komt, dan is het mogelijk dat er factoren zijn, die medeverantwoordelijk zijn voor jouw verdriet, je pijn en het knagende, onzekere gevoel. Vragen heb je genoeg en hiermee help ik jou graag”

 

Wat speelt er in jouw leven? 

 

Waarom voel ik mij alleen?

Wat mis ik in mijn leven?

Wie ben ik?

Wat houdt mij tegen om gelukkig te zijn?

Hoe krijg ik inzicht in mijn blokkades?

Waardoor loop ik vast?

Hoe kom ik meer in overeenstemming met mijzelf?

Wat is de juiste keuze op studie, werk, relationeel gebied?

Wat brengt rust en energie?

Spiritueel ontwikkelen, hoe doe ik dat?

Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?

 

Los het op, daar word je blij van

 

Door middel van een reading en healing op afstand, of op locatie, geef ik antwoord op jouw vragen. Je krijgt kraakhelder inzicht en praktisch advies.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een nuchtere en praktische aanpak in combinatie met een dosis humor. Er wordt in iedere sessie wel een keer gelachen. Ik richt mij op het licht in jou en laat je zien hoe je het donker kunt omarmen en weer loslaten. Met behulp van een reading geef ik inzicht in wat er bij jou speelt, waardoor je vastloopt en waarom je jezelf in toom laat houden.

 

Healing

 

Een healing zuivert en brengt heelheid. Er worden energetische/karmische koorden verwijderd. Daarmee wordt alles wat jou niet meer dient opgeruimd, bijvoorbeeld energetische belasting van anderen, omgevingsbelasting, blokkades en conflicten in jezelf die opgelost mogen worden.  

Het consult is meestal éénmalig en kan op afstand plaatsvinden, dit omdat hiermee hetzelfde effect wordt bereikt als bij een live-sessie. 

Vanaf 2009 werk ik met veel plezier als spiritueel coach en relatiecoach

Bij veel intuïtieve vastlopers heb ik beweging veroorzaakt tijdens hun bewustwordingsproces. Opvallend was hoeveel mensen zo weinig rekening met zichzelf houden. Ze staan continue aan voor anderen en worden gedomineerd door angst en onzekerheid.

Hun bereidheid om het anders te gaan doen heeft ze opnieuw verbonden met wie zij werkelijk zijn. 

 

Behandelingen die ik gedaan heb zijn o.a.

 

Gedragsproblemen kinderen

Inzicht in huidige situatie bedrijf/privé

Keuzestress

Onzekerheid

Twijfel

Vastlopen

Weinig energie

Stress

Relatieproblemen

Slecht slapen

Nachtmerries

Angsten

Schuldgevoelens

Schaamte

Snel overprikkeld

Onbestemd gevoel

Verschijningen, schimmen waarnemen

Tegenslagen

Tegenvallende omzet

Conflicten

Gevoel leeg te lopen in communicatie

Moeite met concentreren

Wisselende stemmingen zonder aanwijsbare oorzaak of reden

Nieuwe woning

Verkoop woning

 

Tijdens een reading/healing voel je de energie weer stromen. Je krijgt inzicht, overzicht en je ervaart innerlijke rust. Met de waardevolle informatie kom je een flinke stap verder. Ik voorspel geen toekomst maar laat je kijken naar de mogelijkheden, want die zijn er altijd.

drie-een

Los het op daar word je blij van

Laat de keuzes in je leven een weerspiegeling zijn van je hoop, niet van je angsten.

Nelson Mandela-