LIEFDE WEET ALLE ANTWOORDEN.

Sinds 2009 heb ik al veel mensen begeleid op het gebied van relationele, persoonlijke, professionele en spirituele ontwikkeling.

 

Persoonlijke reading

 

Als medium laat ik mij informeren over jouw persoonlijke omstandigheden, jouw (familie)geschiedenis. De antwoorden krijg ik via mentaal mediumschap, hierbij krijg ik informatie uit de onvoorwaardelijk liefdevolle Bron. Om deze informatie zuiver door te geven, heb ik geleerd om tijdens een reading mijn gedachten naar de achtergrond te plaatsen. Zo ontstaat er een helder gesprek. Ook kan ik als medium gebruik maken van een emotionele healing op plekken waar het nog niet stroomt in jezelf. Ik hou van een nuchtere werkwijze. Recht vanuit het hart. Daardoor kom ik snel tot de kern en zie wat er werkelijk speelt. De kracht zit hem in het raken van jouw onbewuste patronen, zodat het bewustwordingsproces geactiveerd wordt. Omdat daar liggen de mogelijkheden om de relatie met jezelf te versterken.

Tarief € 111,= per uur

 

Ben jij er klaar voor? Leuk. Mail mij: info@dianariezebos.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Ruim 14 jaren werkervaring Als Zelfstandig: Lifecoach - Mediator - Relatiecoach - Medium

Wil je een afspraak? Mail mij: info@dianariezebos.nl

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".