LIEFDE WEET ALLE ANTWOORDEN.

 

Zet je mind open voor nieuwe dingen

Laat me zien wat ik voor jou kan betekenen?

Ik ben Diana Riezebos. Holistisch coach en medium voor ondernemende vrouwen die na een scheiding willen werken aan persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2009 heb ik al veel mensen begeleid op het gebied van relationele, persoonlijke, professionele en spirituele ontwikkeling. Met mijn unieke en volwaardige sessies, waarmee jij alle instrumenten aangereikt krijgt om zo helder te krijgen wat jij hier te doen hebt. 

Ik kan heel goed zien waar je vastzit en waar je jezelf terughoudt. Ik heb het talent te spiegelen, dat wil zeggen dat ik snel zie waar het pijnpunt zit, en geef gelijk een nieuwe invalshoek. Je krijgt inzicht in de (relatie)patronen die je al jaren bij je draagt.

Ik zie best veel vrouwelijke ondernemers die moeite hebben met nee zeggen en over hun eigen grenzen gaan door de ballen hoog te houden, van alles voor iedereen te doen en zichzelf compleet wegcijferen. Waar ben ik mijzelf verloren dat ik nu op een kruispunt sta van verder gaan na een scheiding? Wat heb ik hieruit te leren? Wat wil ik eigenlijk? Wie ben ik nou eigenlijk écht? 

 

Door een reading met mij te boeken, kies je bewust voor jezelf en geef je jezelf heldere inzichten, antwoorden en een bijzondere ervaring cadeau.

Tarief € 111,= per uur

 

Ruim 15 jaren werkervaring Als Zelfstandig: Lifecoach - Mediator - Relatiecoach - Transformatiecoach - Medium

Wil je een afspraak? Mail mij: info@dianariezebos.nl

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".