Lifecoach

Loslaten met behulp van een reading

Kom in beweging door te gaan doen wat je hart je ingeeft.

diana-riezebos-kijkt-naar-links-2

Want diep van binnen weet je dat er veel meer mogelijk is

Diana Riezebos

Ik inspireer je graag

Als Intuïtief Life & Relatiecoach denk ik vanuit de kracht en mogelijkheden van mensen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een holistische benadering, omdat ik geloof dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ik richt mij op het waarom van een probleem en vervolgens op de zelf oplossende kracht van mijn cliënt. 

Een Kompas-reading laten doen?

Een nieuwe weg ontvouwt zich wanneer je bereid bent om in je eigen spiegel te kijken. Dit is geen weg die je in een paar stappen neemt. Integendeel. Echter dit is wel de weg naar innerlijke vrijheid. Naar jezelf ontdekken. Naar bewegingsvrijheid. Voor mij niet in woorden uit te drukken hoe dit voelt. Dit moet je echt zelf ervaren.

Tijdens een reading lees ik de energie in je aura. Hierdoor wordt het helder wat de oorzaak is van je huidige problemen. Ik zie snel je blinde vlek, datgene wat jou beperkt en blokkeert en waar je zo moe van wordt. Een reading heeft een krachtig helende werking. Er ontstaat ruimte om los te laten. De magie zit hem in het raken en opnieuw in beweging brengen van keuzemogelijkheden. 

Beweging ontstaat bij een keuze die anders is dan de ‘oude’ vertrouwde, één die jou uitdaagt om uit je comfortzone te stappen en te gaan staan voor wat je hier te doen hebt

Laat De Keuzes In Je Leven Een Weerspiegeling Zijn Van Je Hoop, Niet Van Je Angsten.

Nelson Mandela

Mijn werkervaring

Life coach
Medium
Relatiecoach
Ondernemerscoach
Transformatief Mediator 

Laag zelfbeeld
Vastlopen
Keuzestress
Angst
Onzekerheid
Twijfel
Opgebrand

Nachtmerries
Schuldgevoelens
Schaamte
Snel overprikkeld
Dwangmatigheid
Onbestemd gevoel
Verschijningen, schimmen waarnemen
Tegenvallende financiën
Conflicten
Wisselende stemmingen zonder aanwijsbare oorzaak of reden
Energetisch zuiveren huis/bedrijf

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".