Lifecoach

Leer te vertrouwen op je intuïtie.

“Kom in beweging door te gaan doen wat je hart je ingeeft.”

diana-riezebos-kijkt-naar-links-2

Want diep van binnen weet je dat er veel meer mogelijk is

Diana Riezebos

Ik inspireer je graag

Als Intuïtief Life & Relatiecoach denk ik vanuit de kracht en mogelijkheden van ondernemers. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een holistische benadering, omdat ik geloof dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ik richt mij op het waarom van een probleem en vervolgens op de zelf oplossende kracht van mijn cliënt. 

Zeg ja tegen Truelove.

Ook al ben je succesvol, er is iets waardoor het in je relatie niet wil lukken. Het is dat ‘herrie zonder woorden’ stemmetje die stellig is. Die je verteld dat! Die je waarschuwt voor! Of die bang is om te hechten.

Weet je, afwijzen gebeurt vaak onbewust. En doe je zelf.

Je kunt op ieder moment kiezen voor Liefde. Voor een leven in vertrouwen en verbinding.

Soms is het fijn als iemand net iets verder kijkt en weet hoe ze je kan activeren.

Een nieuwe weg ontvouwt zich wanneer je bereid bent om in je eigen spiegel te kijken. Dit is geen weg die je in een paar stappen neemt. Integendeel. Echter dit is wel de weg naar Liefdeskracht.Voor mij niet in woorden uit te drukken hoe krachtig dit voelt. Dit moet je echt zelf ervaren.

Tijdens het transformatie-traject, lees ik de energie in je aura. Hierdoor wordt het helder wat de oorzaak is van je huidige problemen. Ik zie snel je blinde vlek, datgene wat jou beperkt en blokkeert en waar je zo moe van wordt. Mijn werkwijze heeft een krachtig helende werking. Er ontstaat ruimte om los te laten. De magie zit hem in het raken en opnieuw in beweging brengen van jouw groei en creatiekracht. 

Beweging ontstaat bij een keuze die anders is dan de ‘oude’ vertrouwde, één die jou uitdaagt om uit je comfortzone te stappen en te gaan staan voor wat je te doen hebt.

Laat De Keuzes In Je Leven Een Weerspiegeling Zijn Van Je Hoop, Niet Van Je Angsten.

Nelson Mandela

Mijn werkervaring

Life coach
Medium
Relatiecoach
Ondernemerscoach
Transformatief Mediator 

Empoweren:
 Bij hooggevoeligheid
Naar liefdevolle relaties
Leren omgaan met tegenslagen
Van eigenwaarde
Bij het maken van keuzes
 Naar vertrouwen

Veel voorkomende issues:
Schuldgevoelens
Schaamtegevoelens
Onzekerheid
Stress
Angst voor afwijzing/afkeur
Levenskeuzes
Tegenvallende financiën/omzet
Conflicten
Wisselende stemmingen zonder aanwijsbare oorzaak of reden
Energetische onrust in huis/bedrijf

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".