The best project you’ll ever work on is YOU

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wat is jouw verhaal?

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? In jouw leven is er iets gebeurd, je bent vastgelopen en vraagt je af of dit ooit nog verandert.

Wat is er voor nodig om jou te laten vertrouwen op je intuïtie?

Er loopt een rode draad door je leven

van gebeurtenissen in telkens weer een ander jasje en het geeft steeds hetzelfde gevoel. Een vicieuze cirkel, je wordt er moe en moedeloos van. Je ervaart spanning en komt in een neerwaartse spiraal van negatieve gedachten en gevoelens.

Het afstemmen op je intuïtie gaat moeizaam en belemmert je keuzes te maken. Onzekerheid en twijfel overheersen en uitstellen is wat je regelmatig doet. Je raakt steeds meer verwijderd van jezelf en je levensmissie.

Dit heeft effect op je welbevinden en in sommige gevallen ontstaat er een burn-out

Life coaching helpt bij het vinden van antwoorden.

Want vragen zijn er genoeg, ergens weet je het antwoord al wel alleen heb je nog niet genoeg vertrouwen om vanuit innerlijke rust te kiezen.

Je wordt nog teveel afgeleid door twijfel en angst voor wat er gebeurd als jij uit je comfort zone stapt.

Van lijden naar leiden…..

Waar het om draait is dat jij een plek vindt waar je je op je gemak voelt, waar je wordt uitgedaagd om weer de regie in eigen handen te nemen en aan de beste versie van jezelf te werken en waar je snel concrete resultaten kunt bereiken.

“Het zijn zelden de feiten die het probleem vormen”

Ik fungeer als procesbegeleider, klankbord en spiegel voor je.

“Het zijn zelden de feiten die het probleem vormen” Het heeft te maken met je perceptie, wat jij voor betekenis geeft aan een gebeurtenis en waar dan je aandacht naar afgeleid wordt.

Bevrijdend om inzicht te krijgen en dit te transformeren naar een nieuwe kijk op ‘het hele plaatje’.

Waarmee mag ik je helpen?

Ieder mens is uniek en zo ook mijn afstemming op jou.
Ik werk niet op één en dezelfde manier, ik stem mij als spiritueel coach af op waar jouw behoeften liggen.

Doelstellingen waaraan ik met klanten werkte

Conflictbemiddeling

Als je er samen niet meer uitkomt. En dit zal je misschien verbazen: je hebt niet altijd de ander nodig om uit het conflict te komen.

Integendeel je haalt jezelf uit het conflict zodat het geen invloed meer heeft op je  functioneren en welbevinden.

Zelfvertrouwen

Leer grenzen stellen. Verbeter of herstel je weerbaarheid.

Zeg JA wanneer je JA bedoelt en NEE wanneer je NEE bedoelt, dit is een valkuil van velen.

Loslaten van angsten

Kom los van wat je beangstigt en herstel je vrijheid.

Ga je angsten aan anders zullen ze je altijd klein houden en beperken. Ik begeleid je naar over die drempel te stappen en te ontdekken wat je voor kwaliteiten in je hebt.

Open de deur naar vrijheid en je leven zal zich verrijken. Doe het.

Bewust te zijn van gedachten, gevoelens en gedrag

Ik fungeer als spiegel en geef jou feedback op je denken en handelen.

Je krijgt inzicht in je talenten en competenties.

Helder en duidelijk communiceren

Op basis van jarenlange ervaring in het vak!

Verslaving

Dwangmatig gedrag

Bekende verslavingen kun je duidelijk aanwijzen, maar er kunnen andere verslavingen en dwangmatige patronen in je leven zijn ontstaan waarvoor je een blinde vlek hebt ontwikkeld. Dit kan stagnatie in je carrière, bedrijf en persoonlijke leven veroorzaken, bijvoorbeeld door dwangmatig gedrag wat jou steeds uit je concentratie en van je focus afhaalt.

Leer te ontdekken welk gedrag voortkomt uit verslaving. Waarom je jezelf steeds afleidt/verdoofd om bijvoorbeeld maar geen keuzes te maken. Als medium zie ik snel jouw blinde vlek en kan je adviseren en/of begeleiden.

Huiszuivering

Bevrijd jezelf van blokkades in je leefomgeving. Het is belangrijk dat je thuis tot rust komt en je weer op kan laden.

Ik herstel verstorende factoren die dit in de weg staan en leer je om in te tunen op jezelf, te luisteren en het verschil te horen in met ‘wie’ je communiceert. Hier zit nog weleens ruis op de lijn en krijg je juist niet door wat jij nodig hebt.

Burn out

Vind een goede balans, in je werk, privé, en tussen werk en privé. Structuur aanbrengen in je leven, werk  en onderneming.

Met simpele tips verandert er al veel in de continuïteit van je dag en energie, hier word je rustig en ontspannen van. Dit biedt ruimte voor herstel van het opgebrand zijn.

Maak geïnspireerd keuzes. Er ligt een nieuwe weg voor jou, vol uitdagingen en groei.

Coachen van intuïtieve ondernemers.

Met alle uitdagingen die je aanpakt en die op je afkomen, is een coach geen overbodige luxe. In de afgelopen jaren heb ik aanpakkers uit verschillende bedrijfstakken mogen helpen bij de start of het herstel van hun carrière, hun (droom)bedrijf of de switch binnen hun carrièrepad.

Ik leerde ze om te gaan met tegenslagen, zichzelf zichtbaar te maken en om te gaan met het gevoel dat ze overprikkeld raakten tijdens hun interactie met anderen. Dit overkomt je wanneer je niet goed weet om te gaan met je hooggevoeligheid.

Vastlopers hebben meestal teveel hooi op hun vork genomen om reden van? Ze komen niet meer bij hun ware zelf, voelen zich onzeker en niet goed genoeg. Het gevolg hiervan is uitstelgedrag, geen ideale klanten, omzetderving, weerstand en conflicten in jouw team, geen energie voor creativiteit, uitstelgedrag, relatiecrisis enzovoorts. Als ervaren intuïtief ondernemer herken ik al snel de reden van deze blokkade(s) en laat ik jou zien dat het anders kan en dat jij dat kunt.

Weten wat je wilt in relatie met jezelf en met de ander

Relatiebemiddeling, scheidingsbemiddeling, samen zoeken we naar oplossingen voor moeilijke situaties.

Wanneer jij verzeild raakt in een echtscheiding of relatiebreuk dan veroorzaakt dat veel onmacht en stress.

Ik kan jou begeleiden als mediator & coach tijdens dit proces.

Omgaan met verlies

Wat je hebt verloren, komt niet meer terug. Je kunt ermee leren omgaan, zodat je verder kunt. Een warm en geborgen methode hiervoor is wandelcoaching, de meeste drukbezette mensen geven hier de voorkeur aan. Ze ervaren het buiten zijn, de ruimte, de natuur, en het contact met de aarde als heel prettig en rustgevend.

Leren omgaan met sensitiviteit (HSP)

Omgaan met hooggevoeligheid in je werk is een proces waarin je niet alleen staat.

Ik leer jou om te gaan met het afsluiten van prikkels die je afleiden van jouw mooie werk én het effectief toepassen van je intuïtieve kwaliteiten. Je leert waar je valkuil ligt en hoe je dit ombuigt naar toewijding, verbondenheid, inspiratie, productiviteit voor je bedrijf of je carrière, dit doe je dan vanuit innerlijke rust en vrijheid.

Paranormaal begeleiden

Wat ik heb gekregen, stel ik graag in dienst van het jou verder helpen op dit punt in je leven.

Ik zie snel het sabotagemechanisme die jouw beperkende gedachten en blokkade(s) veroorzaken.

Ik spiegel je en vertel wat de mogelijkheden zijn om jou te leren in vertrouwen je eigen intuïtie te volgen.

Healing

Healing beoogt het contact te herstellen met de levensenergie. Je kunt jezelf healen, dat kan ik jou leren.

Misschien vind je deze artikelen interessant

Dit zijn een aantal artikelen uit mijn blog die gaan over mijn werk als (spiritueel) coach:

Wat anderen vertellen

 • Diana is een warme persoonlijkheid die is te vergelijken met een radarstation waar allerlei informatie binnenkomt. Met haar voelsprieten, scherpe blik en gezonde verstand zet ze informatie om in kraakheldere taal die feilloos raakt. Een betrokken coach waarbij je met grote stappen vooruit gaat. Ik had me geen betere coach kunnen wensen.

  Erwin Westendorp
  Erwin Westendorp Blueprint Discovery
 • Toen ik helemaal vast zat ben ik bij Diana terecht gekomen. Dit was best wat me is overkomen. Een vriendelijke warme vrouw. In de sessies heb ik mezelf terug gevonden. Goed luisteren, eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Ze heeft me dingen laten zien en voelen die mij heeft veranderd. Het leven weer in het positieve te zien. Een coach die ik iedereen aan beveel. Lieve Diana ik heb heel veel aan je gehad en soms als ik het nodig heb weet dat ik bij je terecht kan. Lfs Monique

  Monique Reumer
  Monique Reumer via Facebook
 • Diana is mij door vrienden aangeraden als coach en ze hebben niets teveel gezegd. Er was meteen een klik. Ze is warm, doch duidelijk. Zacht, doch krachtig. Ik heb mezelf inmiddels weer een heel stuk teruggevonden en ben gegroeid. Ik heb vooral geleerd dat ik een ander niet nodig heb om conflicten op te lossen, er is altijd iets dat je zelf kunt doen. Daarbij wel duidelijk zijn naar anderen en grenzen aangeven. Ik beveel Diana van harte aan voor coaching of mediation.

  Corien Juffer
  Corien Juffer via Facebook

Ben dat, wat je wilt zijn

– James F. Twyman –