Ken je waarde

Alles wat je aandacht geeft groeit, maar alles wat je negeert of wegdrukt heeft een grotere impact op je

Als holistisch coach help ik ondernemende vrouwen die op een belangrijk kruispunt staan in hun leven. Ik leer ze hun overtuigingen en angsten te overwinnen en op een zelfbewuste manier te kiezen voor wat écht bij hun past. Mijn krachtigste gave ligt op het gebied van bewustwording en transformatie.

Mijn (spirituele) kennis, groei en ontwikkeling ben ik gaan bouwen op de opleiding Bedrijfscommunicatie bij Instituut Schoevers. Vervolgens de opleiding Transformatieve Conflictoplossing, Mediation & Life coaching bij Wel-Com.

 

 

Jouw intuïtie is je beste life coach!

Verzamel mooie momenten in je leven.

Ik geloof dat je voor je eigen geluk kunt kiezen, dat als je leert vertrouwen op je intuïtie, jij je eigen life coach kunt zijn.

 

 

Wil je een afspraak? Leuk. Mail mij; info@dianariezebos.nl

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".