Mijn ruime ervaring en ontwikkeling op het gebied van spiritualiteit, reading en healing ben ik gaan bouwen op de opleiding Bedrijfscommunicatie bij Instituut Schoevers. Vervolgens heb ik de opleiding Transformatieve Conflictoplossing, Mediation & Lifecoaching bij Wel-Com gedaan. Mijn expertise ligt op het gebied van Liefde, Bewustwording en Transformatie. 

 

Mensen willen heel graag horen wat ik zou doen als ik hun was.

“Als ik jou was zou ik leren te accepteren dat het leven in golven komt en meebewegen met momenten van geluk, plezier, succes, angsten, onzekerheid, pijn en verdriet én heel veel aan persoonlijke ontwikkeling doen.

Je hebt de ander niet nodig om het anders te doen, jij bent de enige van wie je toestemming nodig hebt. Jij bent de enige die weet wat je echt nodig hebt en jij bent de enige die jezelf het gevoel kan geven dat je er mag zijn. Ik kan jou laten zien hoe het anders kan. En dat jij gelooft dat jij dat kan”

De kracht van mijn manier van coaching is de zin van het leven voelen, om verdriet te hebben, stress en gedoe te hebben. Want dan kun je verwerken, accepteren, loslaten, het een plekje geven. 

Wat is het fijn om steeds weer te zien dat dit uiteindelijk ook voor mijn cliënten echt de fijnste manier van leven is. Weer durven vertrouwen. Door op te ruimen, anders naar dingen gaan kijken, verantwoordelijkheid te nemen. Luisteren naar die beperkende stemmetjes. En er mee leren omgaan! Met zorg en aandacht voor jezelf en daarmee automatisch alle anderen.

 

Wil je een afspraak of meer informatie? Leuk. Mail mij; info@dianariezebos.nl

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".