Mijn hart ligt bij ondernemende vrouwen die op een belangrijk kruispunt staan in hun leven. Voor jou als je je overtuigingen en angsten wil overwinnen en een gelukkig en gezond leven wil vanuit innerlijke vrijheid. Mijn krachtigste gave ligt op het gebied van bewustwording en transformatie. 

Mijn (spirituele) kennis en ontwikkeling ben ik gaan bouwen op de opleiding Bedrijfscommunicatie bij Instituut Schoevers. Vervolgens de opleiding Transformatieve Conflictoplossing, Mediation & Life coaching bij Wel-Com. 

Misschien ken je het wel: Je doet veel verschillende dingen, onderneemt veel, maar voelt je ook vaak afgeremd. Je zou wel eens iets heel anders willen doen, maar doet het niet. Loop je steeds rondjes in je relatie, is er veel gedoe en strijd en weet je niet hoe je weer in een positieve ontwikkeling kan komen. 

 

 

 
Wil je een afspraak? Leuk. Mail mij; info@dianariezebos.nl

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".