Relatiereading

Uit elkaar?

Maak de weg vrij met een reading

Wat is een relatiereading precies?

Een relatiereading is ZIEN, wat jij of jullie niet zien. Ik heb mij gespecialiseerd in conflictoplossing en coaching, vanuit een holistische visie. Ik geloof in preventie! Dat wil zeggen, kijk eerst naar wat er speelt, is dat wel jullie relatie of heeft dit een héél andere achtergrond.

Hier ligt een mogelijkheid om het issue op te lossen.Voor mij betekent een relatiereading daarom: het gezamenlijk oplossen van een geschil of conflict onder mijn deskundige, onafhankelijke leiding, met respect voor hart en hoofd van beide partijen.

Als je er samen niet meer uitkomt

Als partners. Als familie. Of binnen een zakelijke relatie. Het is hoog opgelopen, of het zit muurvast en je ziet geen weg meer uit het conflict. Dit zal je misschien verbazen: je hebt niet altijd de ander nodig om uit het conflict te komen.

Want wat er is gebeurd kun je niet veranderen, wel wat het met je doet.

Wil je geluk of gelijk?

Over die vraag schreef ik al eens dit artikel in mijn blog. Wat is voor jou belangrijk, dat wat de ander ervan vindt of wat jij ervan vindt? Voelt het als falen voor jou, als je ongelijk zou krijgen?

Krijg inzicht

Achter elk conflict zit een angel, jouw angel en ook al zit je nu midden in een conflict of geschil – deze angel zorgt voor een rode draad aan nare gebeurtenissen in je leven.

Bevrijd jezelf

Van patronen en systemen die jou momenteel beperken en beklemmen. Met een relatiereading maak je dit voor jezelf mogelijk. Al in één sessie krijg je inzicht en voel je het effect en weet je hoe het anders kan.

Ervaar hoe het anders kan

Bevrijd jezelf uit het conflict. Ik geef je als intuïtief mediator het inzicht.
Ieder mens is uniek en zo ook mijn afstemming op jou. Ik zie snel waar de angel in het geschil zit en werk niet op één en dezelfde manier: ik stem mij af op waar jouw behoeften liggen. WIN-WIN.

Misschien vind je deze artikelen interessant

Dit zijn een aantal artikelen uit mijn blog die gaan over mijn werk als mediator:

Wat anderen vertellen

 • Diana is een warme persoonlijkheid die is te vergelijken met een radarstation waar allerlei informatie binnenkomt. Met haar voelsprieten, scherpe blik en gezonde verstand zet ze informatie om in kraakheldere taal die feilloos raakt. Een betrokken coach waarbij je met grote stappen vooruit gaat. Ik had me geen betere coach kunnen wensen.

  Erwin Westendorp
  Erwin Westendorp Blueprint Discovery
 • Toen ik helemaal vast zat ben ik bij Diana terecht gekomen. Dit was best wat me is overkomen. Een vriendelijke warme vrouw. In de sessies heb ik mezelf terug gevonden. Goed luisteren, eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Ze heeft me dingen laten zien en voelen die mij heeft veranderd. Het leven weer in het positieve te zien. Een coach die ik iedereen aan beveel. Lieve Diana ik heb heel veel aan je gehad en soms als ik het nodig heb weet dat ik bij je terecht kan. Lfs Monique

  Monique Reumer
  Monique Reumer via Facebook
 • Diana is mij door vrienden aangeraden als coach en ze hebben niets teveel gezegd. Er was meteen een klik. Ze is warm, doch duidelijk. Zacht, doch krachtig. Ik heb mezelf inmiddels weer een heel stuk teruggevonden en ben gegroeid. Ik heb vooral geleerd dat ik een ander niet nodig heb om conflicten op te lossen, er is altijd iets dat je zelf kunt doen. Daarbij wel duidelijk zijn naar anderen en grenzen aangeven. Ik beveel Diana van harte aan voor coaching of mediation.

  Corien Juffer
  Corien Juffer via Facebook

Maak vrijblijvend gebruik van mijn telefonische intake