Een Chakra-Reading

Veroorzaakt beweging 

Geeft inzicht

Biedt mogelijkheden

Your mind will always believe everything

Wat kan ik doen om weer lekker in mijn vel te zitten. Ik wil rust en balans in mijn leven. VRIJ en BLIJ zijn.

Met een Chakra-reading veroorzaak ik beweging bij intuïtieve vastlopers die niet lekker in hun vel zitten en zich niet echt gelukkig voelen. Twijfel en onzekerheid overheerst bij het maken van beslissingen. Ze zijn vastgelopen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ze hebben behoefte aan nieuwe uitdagingen. 

Lange tijd deed je het zelf, je bent een doorzetter, een drager, geen klager. 

Voor jou is het belangrijk dat je een coach vindt, die weet waar jij doorheen gaat, die weet wat jij nodig hebt, die ziet wat jou beperkt en blokkeert en die durft te spiegelen, die durft te confronteren en die gelooft in jou, dat jij het kunt.

Wanneer jij bereid bent om voluit te gaan en aan jezelf te werken, mijn informatie en opdrachten tot je neemt en uitwerkt, is de kans van slagen héél groot en kan ik jou begeleiden naar de mooiste versie van wie je wilt zijn.

Dan daag ik je uit om samen met mij, jouw unieke innerlijke kompas te gaan ontdekken, waar spiritualiteit en humor vruchtbare ingrediënten zijn.

Geef jezelf het mooiste cadeau

Door inzicht en overzicht te krijgen in waar je steeds tegenaan loopt.

Misschien vind je deze artikelen interessant

Dit zijn een aantal artikelen uit mijn blog die gaan over mijn werk als (spiritueel) coach:

Wat anderen vertellen

 • Diana is een warme persoonlijkheid die is te vergelijken met een radarstation waar allerlei informatie binnenkomt. Met haar voelsprieten, scherpe blik en gezonde verstand zet ze informatie om in kraakheldere taal die feilloos raakt. Een betrokken coach waarbij je met grote stappen vooruit gaat. Ik had me geen betere coach kunnen wensen.

  Erwin Westendorp
  Erwin Westendorp Blueprint Discovery
 • Toen ik helemaal vast zat ben ik bij Diana terecht gekomen. Dit was best wat me is overkomen. Een vriendelijke warme vrouw. In de sessies heb ik mezelf terug gevonden. Goed luisteren, eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Ze heeft me dingen laten zien en voelen die mij heeft veranderd. Het leven weer in het positieve te zien. Een coach die ik iedereen aan beveel. Lieve Diana ik heb heel veel aan je gehad en soms als ik het nodig heb weet dat ik bij je terecht kan. Lfs Monique

  Monique Reumer
  Monique Reumer via Facebook
 • Diana is mij door vrienden aangeraden als coach en ze hebben niets teveel gezegd. Er was meteen een klik. Ze is warm, doch duidelijk. Zacht, doch krachtig. Ik heb mezelf inmiddels weer een heel stuk teruggevonden en ben gegroeid. Ik heb vooral geleerd dat ik een ander niet nodig heb om conflicten op te lossen, er is altijd iets dat je zelf kunt doen. Daarbij wel duidelijk zijn naar anderen en grenzen aangeven. Ik beveel Diana van harte aan voor coaching of mediation.

  Corien Juffer
  Corien Juffer via Facebook

Busy is a choice.

Stress is a choice.

Joy is a choice.

Choose well.