Energy Healing

Los het op,

daar word je blij van

RUST, VRIJHEID, BLIJ ZIJN.

Vanaf 2009 werk ik als spiritueel lifecoach en healer en heb ik al veel mensen geadviseerd en begeleid. Met een healing zuiver ik jouw energieveld óf jouw woon en werkomgeving, zodat jij weer lekker in je vel komt en innerlijke rust ervaart én betere keuzes voor jezelf durft te maken.

De aanleiding voor een healing:

weinig energie

onrust

onzekerheid en twijfel

relatieproblemen

slecht slapen, nachtmerries

angst

keuzestress

snel overprikkeld

onbestemd gevoel

verschijningen, schimmen waarnemen

tegenslagen

conflicten

gevoel leeg te lopen in communicatie

moeite met concentreren

wisselend stemmingen zonder aanwijsbare oorzaak of reden

nieuwe woning

verkoop woning

drie-een

Voel de energie weer stromen. Los het op, daar word je blij van!

Met een healing ontstaat er rust en ruimte. Warmte, blijheid, een bevrijd en een aangenaam licht gevoel is het resultaat.

In uiteenlopende situaties heb ik mensen mogen helpen. Spirituele vastlopers die een manier zoeken om hun energie te leren doseren en te gebruiken in hun dagelijks leven. Startende ondernemers die niet-congruent zijn en niet meer weten wat zij willen. Vastgelopen alleenstaanden die worstelen met een onvoldaan en leeg gevoel. Echtgenoten die nadenken over een scheiding. Familieleden die lijnrecht tegenover elkaar zijn komen te staan. Kinderen die niet lekker in hun vel zitten. Zakelijke relaties die in conflict zijn. Met mijn coaching vanuit een holistische visie kwam er weer ruimte. En konden mensen verder. Want wat er is gebeurd kun je niet veranderen, wel wat het met je doet.

Laat de keuzes in je leven een weerspiegeling zijn van je hoop, niet van je angsten.

Nelson Mandela-