Geloof in jezelf

koffie-op-tafel-inhale-the-future-exhale-the-past

Lonkt het ‘anders ondernemen’ naar jou?

Veel intuïtieve ondernemers zijn op zoek naar antwoorden, ze hebben interesse in spiritualiteit. Ze willen dit graag ontwikkelen door zich meer te gaan verdiepen in hun kwaliteiten en gaven. “Maar waar begin je dan”, is nog weleens een vraag aan mij.

Door alles te schrappen wat jou niet meer dient, zoals emoties die jou vasthouden en conditioneringen die jou domineren. Perfectionisme en controle leggen een blokkade op spiritueel ontwikkelen. Dit zorgt voor het gevoel dat je het niet goed doet, dat jij niet goed genoeg bent, dat jij niets te bieden hebt. Uitstellen is het gevolg en vast wel herkenbaar voor jou.

VERANDEREN BEGINT BIJ JOU
“Dat wil ik héél graag maar hoe doe ik dit dan?” Door je open te stellen voor verandering en nieuwe mogelijkheden in jouw leven. Spannend en zeker niet in één dag ‘klaar’ maar door te beginnen met dit voornemen verandert er al iets in jezelf.

Echt? Ja echt waar, hiermee geef jij jezelf de boodschap af dat je het waard bent om aan je droom te werken. Dat je een schat aan waarde te bieden hebt en jij je volle potentieel gaat inzetten om hiernaartoe te werken.

Geloof in jezelf en je bent niet meer te stoppen. Gebruik jouw verbeeldingskracht, Creëer! Ontdek het onmisbare instrument die jou toegang geeft tot een schat aan waardevolle ingrediënten. 

Create a life that feels good on the Inside not one that just looks good on the Outside

Geef jezelf het mooiste cadeau door inzicht te krijgen in waar je steeds tegenaan loopt. En verbind je met wat jij echt wilt. Je kunt het.

Liefs Diana

benieuwd-wat-ik-voor-je-kan-betekenen
Andere artikelen