Wil je geluk of wil je gelijk

In Nederland worden per jaar ongeveer 34.000 echtscheidingen uitgesproken.

Ik ben Diana Riezebos en als life coach & medium met als specialisatie transformatieve conflictoplossing, draag ik mijn ‘eigen wijze’ steentje bij voor het nieuwe scheiden. Ik richt mij op jou, diegene die pijn heeft, geraakt is, een conflict heeft. En die het commitment maakt om zichzelf te bevrijden uit het conflict.

Bij mij komen intuïtieve ondernemers, managers en coaches die zich in een relatiecrisis bevinden of gaan scheiden. Ze willen verder en zoeken naar een mogelijkheid om weer in verbinding met zichzelf te komen, dit omdat ze kinderen hebben. En die mogen niet langer lijden onder hun stress, irritaties en verdriet.

Als je gaat scheiden is het belangrijk om je bewust te zijn van je eigen gedachten, gevoelens en gedrag.
De reden van een scheiding kan bij één van de partners heftige emoties losmaken.
Het belang van de gekwetste partner is om de ander te confronteren met waar hij/zij gefaald heeft. Gevolg is dan een flinke strijd, die vaak uitmondt in een vechtscheiding.
Wanneer kinderen geconfronteerd worden met ‘vechtende’ ouders heeft dat effect op hun persoonlijke ontwikkeling, ze presteren onder hun niveau en de kans is groter dat ze zelf later in een complexe scheiding terechtkomen. Hun vertrouwen is geschaad.
Als je je als ouders hiervan bewust bent, is de kans groot dat je besluit niet te ‘vechten’ maar je samen in te zetten voor een overlegscheiding.
De rol van ouders blijft immers bestaan na de scheiding. En voor een kind is het fijn dat het kan opgroeien met beide ouders!

Ik kijk met jou naar wat er blokkeert om niet op één lijn te communiceren.
De pijn wordt getransformeerd, je krijgt inzicht. In de stilte vind je het antwoord en maak je weer contact met wie je bent en wat je wilt.
Dit is enorm bevrijdend want ook jij moet verder na de scheiding, en vast blijven zitten in wrok en negatieve gevoelens kun je beter omzetten naar: accepteren, verwerken en opnieuw beginnen.
Zodat je niet meer bezig bent met wat jou is aangedaan maar openstaat voor nieuwe mooie verbindingen en weer rust ervaart.

Voor deze vorm van persoonlijke coaching kun jij de eerste stap zetten, je hebt de ander niet nodig om uit het conflict te stappen, dikwijls is mijn ervaring dat de ander als vanzelf meegaat na de transformatie, dit omdat je geen gelijk meer nodig hebt. Er ontstaat weer verbinding en ruimte om te kijken hoe je samen verder gaat, dit kan zijn met elkaar of zonder elkaar, in ieder geval is er iets ONT-wikkeld.

Los het op daar word je blij van.
Want wat er is gebeurd kun je niet veranderen, wel wat het met je doet.

Voor meer informatie over mijn manier van werken en over mijzelf nodig ik je uit op mijn website www.dianariezebos.nl

Of maak vrijblijvend gebruik van mijn telefonische intake.

 

benieuwd-wat-ik-voor-je-kan-betekenen
Andere artikelen
wil-je-geluk-of-gelijkals-je-relatie-meer-energie-kost-dan-oplevert