wat er is gebeurd kun je niet veranderen,
wel wat het met je doet.

Ontmoet Diana Riezebos

 

Wat zijn jouw dromen en idealen?

Zit het op dit moment tegen en voel je ondanks dat het verlangen om je persoonlijk te ontwikkelen maar is er iets wat jou beperkt en blokkeert om je hart te volgen? Ervaar jij veel stress en onrust in je leven?

Conditioneringen en overtuigingen geven het gevoel van niet gehoord en gezien worden en dit heeft een enorme weerslag op je eigenwaarde. Negatieve herinneringen hebben een belemmerend effect op jou. Je bent op zoek naar een manier om het anders te gaan doen.

Op dit moment is jouw motivatie gericht op iets voor de ander doen om een beloning (compliment) te krijgen of om bijvoorbeeld te voorkomen dat je wordt afgewezen. Ook voel je nog steeds een verplichting om iets te doen omdat je je schuldig voelt als je het niet doet. Hierdoor kun je flink vastlopen. Oude valse overtuigingen bepalen jouw welzijn.

Met mijn gecommitteerde manier van werken help ik je om in beweging te komen. Ik daag je uit om uit je comfortzone te stappen en inspireer je om je dromen en verlangens te gaan ontwikkelen. Je leert om te gaan met tegenslagen.  Geïnspireerd en gemotiveerd kost het jou geen moeite meer om je hart te volgen.

Als ervaren Medium kan ik je helpen bewust te worden van wat jou beperkt en blokkeert. Ik laat je zien wat de oorzaak is van je onzekerheid, onrust en twijfel.

Mijn spirituele kwaliteiten zijn helderziend, helderhorend, helderwetend.

Ik begeleid jou tijdens je persoonlijke ontwikkelingsproces. Ik leer je om vanuit zelfvertrouwen je intuïtie te volgen, keuzes te maken die voor jou goed voelen en je ideeën uit te werken.  Dit werkt bevrijdend en helend.

Ben jij vastgelopen en wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling of heb je een vraag over waar jij nu staat en wat ervoor nodig is om weer in beweging te komen?

Ben jij bereid om met de opdrachten en informatie die ik jou geef aan de slag te gaan? Dan is mijn manier van werken geschikt voor jou. Met veel plezier inspireer en coach ik jou in dit proces. Je gaat moeiteloos creëren en manifesteren vanuit je volle potentieel.

Mijn missie is om jou blij te maken door je te leren het maximale potentieel uit jezelf te halen, zodat je moeiteloos vanuit vrijheid je intuïtie inzet om je dromen en idealen te ontwikkelen.

Vanaf 2009 werk ik als spiritueel coach en heb ik veel mensen begeleid tijdens hun ontwikkelingsproces.
Ik voorspel geen toekomst maar laat je kijken naar mogelijkheden want die zijn er altijd.

Bij een conflict, als je gaat scheiden, als je wilt leren omgaan met verandering, een carrièreswitch, als je een persoonlijke coach nodig hebt, als je bent vastgelopen…
Ik help je graag.

Waarmee mag ik je helpen?

Tijdens het proces stem ik mijn specialisaties af op jou, zodat je al heel snel het effect voelt. Dat kan zijn als medium, life coach en transformatief conflictoplosser.

Ervaringen uit de praktijk

Ben je benieuwd naar ervaringen uit mijn dagelijkse praktijk? Neem dan eens een kijkje in mijn blog. Daar vind je artikelen over wat ik als spiritueel coach en als mediator voor mensen heb betekend. Ontdek op die manier wat ik voor jou kan betekenen!

Wordt zelf de regisseur van je leven.

Er ontstaat inzicht, bij spiritual life coaching. Conflicten lossen op, en je wordt je bewust van eigen gedachten, gevoelens en gedrag. Er ontstaat vertrouwen in dat je het kan, dat geeft voldoening en motivatie, want wie jij bent en wat jij wilt dat is gaandeweg het proces al wel duidelijk geworden. Dit voelt als een bevrijding en je hebt veel ruimte gecreëerd om authentiek je eigen leven te leiden.

Veelgestelde vragen

Wat is life coaching?

Spiritueel lifecoaching gaat over wie je bent, het helpt bij het vinden van antwoorden. Want vragen zijn er genoeg als je voelt dat er meer in je zit maar je beperkt wordt door keuzestress, onzekerheid en angst. Jij als mens staat centraal tijdens de coaching, we richten ons op waar je nu staat wat jou beperkt en blokkeert en waar jij naartoe wilt.

Mijn werkwijze gaat als volgt:

Ik spiegel je op een soms wat confronterende manier, ben niet bang om feedback te geven, dit om je bewust te maken van wat je innerlijke criticus met je doet en jou te activeren om het beste van jezelf naar boven te laten komen. De opdrachten die je krijgt en de methode die ik toepas zijn logisch en samenhangend zodat je het goed kan volgen en al snel het effect ervaart.

Je transformeert van lijden naar leiden, met als doel authentiek leiderschap vanuit vrijheid te ontwikkelen. Je weet nu hoe het anders kan en dat jij dat kunt.

Wat is mediation?

Mediation is het gezamenlijk oplossen van een geschil of conflict onder deskundige leiding van een onafhankelijke en onpartijdige derde, de mediator. Ik bemiddel als transformatief conflictoplosser ‘WIN-WIN’ voor allebei is mijn doelstelling in het bemiddelen tijdens conflicten.

Wat is een reading?

Met een reading consult krijg je antwoord op jouw vragen. Er ontstaat inzicht in waar je nu staat en wat ervoor nodig is om weer in beweging te komen.

Na een reading weet je waar jouw blinde vlek is ontstaan, wat de reden is waardoor jij onzeker bent geworden, vastloopt en stress ervaart.

Je krijgt inzicht in waarom het niet loopt in je relatie(s), je bedrijf, op je werk, binnen je team en waarom je te maken hebt met tegenslagen.

Geïnspireerd ervaar je de ruimte om te kijken naar nieuwe mogelijkheden.

Na een reading stroomt het weer, je hebt inspiratie genoeg om vol zelfvertrouwen je intuïtie te volgen en je nieuwe ideeën vorm te geven met jouw unieke stijl.

Waar droom jij van?

Soms heb je het gevoel dat je niet verder komt, je hebt te dealen met tegenslagen en blijft hangen in een knagend onzeker gevoel.

Het loopt niet zoals je het graag zou willen, klanten en omzet blijven uit, binnen je team is onrust en weerstand, je bent moe en moedeloos van al het investeren in hoe het anders te gaan doen.

Er ontstaan conflicten met anderen en in jezelf.

Wat zegt die innerlijke criticus tegen jou? Wat weerhoudt jou om te vertrouwen op je intuïtie en je dromen te ontwikkelen?

Als je jezelf steeds klein houdt met (oude) valse overtuigingen dan gaat dat ten koste van jou, je levensgeluk en eigen waarde.

Hoe ga je te werk?

Ieder mens is uniek zo ook mijn afstemming op jou.

Ik help je om deuren naar nieuwe mogelijkheden te openen.

Ik stem mij als medium af op daar waar jouw behoeften en kwaliteiten liggen.

Met mij kraak je de code van jouw kluis, waarin je alles hebt liggen wat je nodig hebt om je dromen en verlangens te gaan ontwikkelen. Succes verzekerd.

Voor 3 maanden ben ik je persoonlijke coach, begeleider, inspirator en motivator. Je krijgt al mijn professionele kennis en ervaring. Mijn methode is zeer effectief bij burn-out, (keuze)stress en overbelasting.

Je opent nieuwe deuren, leert te vertrouwen op je intuïtie en je los te maken van je belemmeringen.

We starten het traject met een telefonisch consult/reading waarin je helder krijgt waar jouw blokkade ligt, datgene wat jou momenteel beperkt in je persoonlijke ontwikkeling en levensgeluk.

Daarna plannen we een live-transformatiesessie waarin je jezelf bevrijdt van alle beperkende ballast (je angel). Je lost op wat jou blokkeert.

Vervolgens heb je 2 keer per maand een coachcall met mij. Dit om wat je de afgelopen periode geleerd hebt meer authentiek van jezelf te laten worden en aan je doelen te gaan werken en welke stappen hiervoor nodig zijn.

Wat anderen vertellen

 • Diana is een warme persoonlijkheid die is te vergelijken met een radarstation waar allerlei informatie binnenkomt. Met haar voelsprieten, scherpe blik en gezonde verstand zet ze informatie om in kraakheldere taal die feilloos raakt. Een betrokken coach waarbij je met grote stappen vooruit gaat. Ik had me geen betere coach kunnen wensen.

  Erwin Westendorp
  Erwin Westendorp Blueprint Discovery
 • Toen ik helemaal vast zat ben ik bij Diana terecht gekomen. Dit was best wat me is overkomen. Een vriendelijke warme vrouw. In de sessies heb ik mezelf terug gevonden. Goed luisteren, eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Ze heeft me dingen laten zien en voelen die mij heeft veranderd. Het leven weer in het positieve te zien. Een coach die ik iedereen aan beveel. Lieve Diana ik heb heel veel aan je gehad en soms als ik het nodig heb weet dat ik bij je terecht kan. Lfs Monique

  Monique Reumer
  Monique Reumer via Facebook
 • Diana is mij door vrienden aangeraden als coach en ze hebben niets teveel gezegd. Er was meteen een klik. Ze is warm, doch duidelijk. Zacht, doch krachtig. Ik heb mezelf inmiddels weer een heel stuk teruggevonden en ben gegroeid. Ik heb vooral geleerd dat ik een ander niet nodig heb om conflicten op te lossen, er is altijd iets dat je zelf kunt doen. Daarbij wel duidelijk zijn naar anderen en grenzen aangeven. Ik beveel Diana van harte aan voor coaching of mediation.

  Corien Juffer
  Corien Juffer via Facebook

Create a life that feels good on the inside

Not one that just looks good on the outside