wat er is gebeurd kun je niet veranderen,
wel wat het met je doet.

Wat ik als leiderschapscoach & medium
voor jou kan betekenen

Ontmoet Diana Riezebos, Leiderschapscoach & Medium

In jouw leven is er iets gebeurd, je bent vastgelopen en vraagt je af of dit ooit nog verandert.

In relaties, je werk, je bedrijf of in communicatie, het loopt niet zoals je zou willen. Je bent spiritueel, emotioneel, fysiek en mentaal vastgelopen. Als ervaren Medium kan ik je, in één telefonisch consult, helpen inzicht te verkrijgen in wat jou beperkt en blokkeert. Ik laat je zien wat de oorzaak is van je weerstand, onrust en twijfel.

Ik begeleid vrouwen tijdens hun persoonlijke processen. Ik leer ze stap voor stap te vertrouwen op hun intuïtie, zichzelf open te stellen en trouw te blijven aan hun wensen en dromen. Dit werkt bevrijdend en helend.

Mijn klanten zijn: Intuïtieve businessvrouwen, managers en coaches, ze leren om angst te transformeren naar liefde en te gaan doen wat ze echt willen.

Mijn missie is om jou blij te maken door je te leren hoe je vanuit vrijheid je intuïtie inzet om de roeping van je ziel te volgen.

Vanaf 2009 werk ik als spiritueel coach en heb ik veel mensen begeleid tijdens hun veranderingsproces.
Ik voorspel geen toekomst maar laat je kijken naar mogelijkheden want die zijn er altijd.

Bij een conflict, als je gaat scheiden, als je wilt leren omgaan met verandering, als je een persoonlijke coach nodig hebt, als je bent vastgelopen…
Ik help je graag.

Diana Riezebos op Facebook

Op de hoogte blijven?
Dat kan ook via mijn Facebook pagina. Volg me eenvoudig met een ‘like’!

Waarmee mag ik je helpen?

Tijdens het proces stem ik mijn specialisaties af op jou, zodat je al heel snel het effect voelt. Dat kan zijn als medium, life coach en transformatief conflictoplosser.

Ervaringen uit de praktijk

Ben je benieuwd naar ervaringen uit mijn dagelijkse praktijk? Neem dan eens een kijkje in mijn blog. Daar vind je artikelen over wat ik als spiritueel coach en als mediator voor mensen heb betekend. Ontdek op die manier wat ik voor jou kan betekenen!

Wordt zelf de regisseur van je leven.

Er ontstaat inzicht, bij spiritual life coaching. Conflicten lossen op, en je wordt je bewust van eigen gedachten, gevoelens en gedrag. Er ontstaat vertrouwen in dat je het kan, dat geeft voldoening en motivatie, want wie jij bent en wat jij wilt dat is gaandeweg het proces al wel duidelijk geworden. Dit voelt als een bevrijding en je hebt veel ruimte gecreëerd om authentiek je eigen leven te leiden.

Veelgestelde vragen

Wat is life coaching?

Spiritueel leiderschapscoaching gaat over wie je bent, het helpt bij het vinden van antwoorden. Want vragen zijn er genoeg als je keuzestress ervaart en onzeker en angstig bent door de beperkingen en conflicten in je leven. Jij als mens staat centraal tijdens de coaching, we richten ons op de toekomst.

Mijn werkwijze gaat als volgt:

Ik spiegel je op een soms wat confronterende manier, ben niet bang om feedback te geven, dit om je bewust te maken van wat je innerlijke criticus met je doet en je te activeren om het beste van jezelf naar boven te laten komen. De opdrachten die je krijgt en de methode die ik toepas zijn logisch en samenhangend zodat je het goed kan volgen en al snel het effect ervaart.

Je transformeert van lijden naar leiden, met als doel authentiek leiderschap te ontwikkelen. Je weet nu hoe het anders kan en wordt de beste versie van jezelf.

Wat is mediation?

Mediation is het gezamenlijk oplossen van een geschil of conflict onder deskundige leiding van een onafhankelijke en onpartijdige derde, de mediator. Ik bemiddel als transformatief conflictoplosser ‘WIN-WIN’ voor allebei is mijn doelstelling in het bemiddelen tijdens conflicten.

Wat is een leiderschapsreading?

Met een leiderschapsreading starten we het coachingstraject.

Je kijkt waar jouw blinde vlek is ontstaan, wat de reden is waardoor jij vastloopt en stress ervaart.

Je lost het op.

Je snapt nu waarom het niet loopt in je bedrijf, op je werk, binnen jouw team en waarom je te maken hebt met tegenslagen. Je krijgt inzicht en tools om dit definitief te veranderen naar meer impact te veroorzaken in je leven, je bedrijf, je team.

Na een reading stroomt het weer, je hebt inspiratie genoeg om vol zelfvertrouwen je intuïtie te volgen en je nieuwe ideeën in te brengen met jouw unieke leiderschapsstijl.

Waar droom jij van?

Soms heb je het gevoel dat je niet verder komt, je ervaart tegenslag en blijft hangen in uitstelgedrag, het loopt niet, klanten blijven uit, binnen jouw team is onrust en weerstand, je bent moe en hebt al veel geïnvesteerd in het anders te gaan doen. Er ontstaan conflicten met anderen en in jezelf.

Je voelt je niet gelukkig er mist iets maar je weet niet wat, immers je hebt toch alles wat je hartje begeert?

Maar wat zegt dan die innerlijke criticus tegen jou? Wat weerhoudt je om te vertrouwen op je intuïtie en die in te gaan zetten in je leven?

Wat weerhoudt jou om je dromen waar te maken?

Als je jezelf steeds klein houdt met (oude) valse overtuigingen dan gaat dat ten koste van je levensgeluk, je eigenwaarde, je ambitie en je zelfvertrouwen, kortom ten koste van jezelf.

Laat je door mij inspireren om naar je innerlijke kompas te luisteren en te gaan doen wat jij wilt.

Hoe ga je te werk?

Ieder mens is uniek en zo ook mijn afstemming op jou.

Om jou te helpen om je vrouwelijke kracht in te zetten en je levensmissie meer betekenis te geven stem ik mij als medium af op waar jouw behoeften liggen. Elk traject start echter op dezelfde manier: met mijn telefonisch consult.

Wat kost jouw sessie?

Afhankelijk van jouw hulpvraag en behoefte om verder te ontwikkelen kan ik na een telefonisch consult, helderheid geven over wat ik voor jou kan betekenen, of er meer verdieping nodig is, welk traject het best bij je past en wat hiervan de kosten zijn.

Wat anderen vertellen

 • Diana is een warme persoonlijkheid die is te vergelijken met een radarstation waar allerlei informatie binnenkomt. Met haar voelsprieten, scherpe blik en gezonde verstand zet ze informatie om in kraakheldere taal die feilloos raakt. Een betrokken coach waarbij je met grote stappen vooruit gaat. Ik had me geen betere coach kunnen wensen.

  Erwin Westendorp
  Erwin Westendorp Blueprint Discovery
 • Toen ik helemaal vast zat ben ik bij Diana terecht gekomen. Dit was best wat me is overkomen. Een vriendelijke warme vrouw. In de sessies heb ik mezelf terug gevonden. Goed luisteren, eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Ze heeft me dingen laten zien en voelen die mij heeft veranderd. Het leven weer in het positieve te zien. Een coach die ik iedereen aan beveel. Lieve Diana ik heb heel veel aan je gehad en soms als ik het nodig heb weet dat ik bij je terecht kan. Lfs Monique

  Monique Reumer
  Monique Reumer via Facebook
 • Diana is mij door vrienden aangeraden als coach en ze hebben niets teveel gezegd. Er was meteen een klik. Ze is warm, doch duidelijk. Zacht, doch krachtig. Ik heb mezelf inmiddels weer een heel stuk teruggevonden en ben gegroeid. Ik heb vooral geleerd dat ik een ander niet nodig heb om conflicten op te lossen, er is altijd iets dat je zelf kunt doen. Daarbij wel duidelijk zijn naar anderen en grenzen aangeven. Ik beveel Diana van harte aan voor coaching of mediation.

  Corien Juffer
  Corien Juffer via Facebook

Create a life that feels good on the inside

Not one that just looks good on the outside