wat er is gebeurd kun je niet veranderen,
wel wat het met je doet.

Wat ik als businesscoach
voor jou kan betekenen

Ontmoet Diana Riezebos, life businesscoach & medium

In jouw leven is er iets gebeurd, je bent vastgelopen en vraagt je af of dit ooit nog verandert.

In relaties, je bedrijf of in communicatie, het loopt niet zoals je zou willen. Je bent spiritueel, emotioneel, fysiek en mentaal vastgelopen. Als ervaringsdeskundige life businesscoach & medium kan ik je helpen inzicht te verkrijgen in wat jou beperkt en blokkeert.  Ik bemiddel in conflicten, begeleid persoonlijke processen en coach intuïtieve businessvrouwen waaronder coaches en therapeuten op weg naar een nieuwe balans in hun leven.

Mijn missie is om jou blij te maken, ik leer je het maximale uit jezelf te halen zodat jij vanuit vrijheid je intuïtie gaat inzetten om jouw verlangens en droomdoelen te vervullen.

Wat ik voor jou kan betekenen

Dat leg ik je uit in deze korte video (1m 32s):

Vanaf 2009 werk ik als spiritueel coach en heb ik veel mensen begeleid tijdens hun veranderingsproces.
Ik voorspel geen toekomst maar laat je kijken naar mogelijkheden want die zijn er altijd.

Bij een conflict, als je gaat scheiden, als je wilt leren omgaan met verandering, als je een persoonlijke coach nodig hebt, als je bent vastgelopen…
Ik help je graag.

Bij mij haal je in korte trajecten het gewenste resultaat. Start met een gratis telefonische intake.

Gebruik de knop ‘gratis intake’ om jouw gegevens achter te laten. Die worden versleuteld aan mij verstuurd en vertrouwelijk behandeld. Ik benader jou vervolgens voor een telefonische intake. Dat is altijd geheel vrijblijvend.

Doe het vandaag!

Diana Riezebos op Facebook

Op de hoogte blijven?
Dat kan ook via mijn Facebook pagina. Volg me eenvoudig met een ‘like’!

naar-een-nieuw-begin

Waarmee mag ik je helpen?

Tijdens het proces stem ik mijn specialisaties af op jou, zodat je al heel snel het effect voelt. Dat kan zijn als medium, life coach, healer, of een combinatie. Ook ben ik mediator.

Life coach

Kom in je kracht! Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Weerbaarheid en zelfvertrouwen

Leer grenzen stellen. Verbeter of herstel je weerbaarheid.

Business coaching

Voor startende ondernemers, maar evengoed voor mensen die al jaren hun onderneming hebben.

Omgaan met verlies

Wat je hebt verloren, komt niet meer terug. Ik leer je ermee omgaan, zodat je verder kunt.

Echtscheiding

Begeleiding en coaching tijdens of na jullie scheiding, maar soms ook preventie.

Sensitiviteit

Omgaan met hooggevoeligheid is een proces waarin je niet alleen staat.

Ervaringen uit de praktijk

Ben je benieuwd naar ervaringen uit mijn dagelijkse praktijk? Neem dan eens een kijkje in mijn blog. Daar vind je artikelen over wat ik als spiritueel coach en als mediator voor mensen heb betekend. Ontdek op die manier wat ik voor jou kan betekenen!

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Er ontstaat inzicht, bij spiritual life coaching. Conflicten lossen op, en je wordt je bewust van eigen gedachten, gevoelens en gedrag. Er ontstaat vertrouwen in dat je het kan, dat geeft voldoening en motivatie, want wie jij bent en wat jij wilt dat is gaandeweg het proces al wel duidelijk geworden. Dit voelt als een bevrijding en je hebt veel ruimte gecreëerd om authentiek je eigen leven te leiden.

Veelgestelde vragen

Wat is life coaching?

Spiritueel coaching helpt bij het vinden van antwoorden. Want vragen zijn er genoeg als je onzeker en angstig bent door de beperkingen en conflicten in je leven.

Wat is mediation?

Mediation is het gezamenlijk oplossen van een geschil of conflict onder deskundige leiding van een onafhankelijke en onpartijdige derde, de mediator.

Wat is een businessreading?

Met businessreading kijk je op een eenvoudige en effectieve manier naar wat de ander beweegt en wat dat doet met jou. Op welke manier dit invloed heeft op de communicatie tussen jullie. Je leert zelf aan de verstoorde relatie te werken en om te gaan met toekomstige conflicten. Je voelt snel het positieve effect.

Waarom zou ik eraan beginnen?

Soms heb je het gevoel dat je niet verder komt, je ervaart tegenslag en blijft hangen in negatieve gedachten. Er ontstaan conflicten met anderen en in jezelf. Dat gaat dan ten koste van levensgeluk, ontwikkeling, onbevangenheid, vertrouwen, relatie(s), energie, gezondheid, kortom: ten koste van jezelf.

Hoe ga je te werk?

Ieder mens is uniek en zo ook mijn afstemming op jou. Ik werk niet op één en dezelfde manier, ik stem mij als medium af op waar jouw behoeften liggen. Elk traject start echter op dezelfde manier: met mijn gratis intake.

Wat kost jouw coaching?

Je start met een gratis telefonische intake. Dan kijken we samen naar je hulpvraag, gaandeweg het gesprek kan ik al wel helderheid geven over wat ik voor jou kan betekenen. Met welk coachingspakket je snel resultaten bereikt, hoeveel sessies je nodig hebt en wat hiervan de kosten zijn. Jij beslist dan of je dat met mij wilt gaan doen.

Wat anderen vertellen

 • Diana is een warme persoonlijkheid die is te vergelijken met een radarstation waar allerlei informatie binnenkomt. Met haar voelsprieten, scherpe blik en gezonde verstand zet ze informatie om in kraakheldere taal die feilloos raakt. Een betrokken coach waarbij je met grote stappen vooruit gaat. Ik had me geen betere coach kunnen wensen.

  Erwin Westendorp
  Erwin Westendorp Blueprint Discovery
 • Toen ik helemaal vast zat ben ik bij Diana terecht gekomen. Dit was best wat me is overkomen. Een vriendelijke warme vrouw. In de sessies heb ik mezelf terug gevonden. Goed luisteren, eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Ze heeft me dingen laten zien en voelen die mij heeft veranderd. Het leven weer in het positieve te zien. Een coach die ik iedereen aan beveel. Lieve Diana ik heb heel veel aan je gehad en soms als ik het nodig heb weet dat ik bij je terecht kan. Lfs Monique

  Monique Reumer
  Monique Reumer via Facebook
 • Diana is mij door vrienden aangeraden als coach en ze hebben niets teveel gezegd. Er was meteen een klik. Ze is warm, doch duidelijk. Zacht, doch krachtig. Ik heb mezelf inmiddels weer een heel stuk teruggevonden en ben gegroeid. Ik heb vooral geleerd dat ik een ander niet nodig heb om conflicten op te lossen, er is altijd iets dat je zelf kunt doen. Daarbij wel duidelijk zijn naar anderen en grenzen aangeven. Ik beveel Diana van harte aan voor coaching of mediation.

  Corien Juffer
  Corien Juffer via Facebook

Maak vrijblijvend gebruik van mijn telefonische intake