Leef

in overeenstemming met jezelf


Ontmoet Diana Riezebos 

 

Verbeeldingskracht is belangrijker dan kennis, kennis beperkt tot alles wat we nu weten en begrijpen, terwijl verbeelding de hele wereld omarmt en alles wat er ooit zal zijn om te begrijpen en te weten

-Albert Einstein- 

Betere keuzes maak je wanneer jij in overeenstemming bent met jouw gevoelens, jouw gedachten en jouw communicatie.

Angst is een raadgever die jou weerhoudt om in je eigen ruimte te gaan staan. Liefde is een brenger naar de ruimte waar je comfortabel en welkom bent. Je eigen ruimte waar een schat aan waarde ligt.

In mijn werk adviseer en begeleid ik jou wanneer je onzekerheid en onrust ervaart. Bij het maken van keuzes ervaar je veel stress. Je loopt vast en bent op zoek naar de juiste persoon die zonder oordeel luistert naar je verhaal.

Tijdens een reading zie ik je weer stralen wanneer ik samen met jou kijk naar je ware zelf. Ik sta naast jou en leer jou om jezelf te zijn.

Ik laat je voelen, breng jou in contact met jouw levensmissie, dát naar waar je zo verlangt. RUST, VRIJHEID, BLIJ ZIJN.

Te vaak kiezen mensen (nog) niet om hun hart te volgen. Te vaak hoor ik, ik ben bang of ik VIND.

Veel intuïtieve vastlopers parkeren hun gevoel omdat het ze onzeker maakt. Ze raken makkelijk overprikkeld en weten vaak niet hoe ze hun intuïtie concreet kunnen toepassen. Diep van binnen voelen ze dat geluk met een heel andere waarde te maken heeft. Dat alles voor geld te koop is, geeft hen geen voldoening meer. Er is een behoefte aan antwoorden, aan meer verruiming van en vertrouwen in hun intuïtie.

Investeer in jezelf en transformeer naar wie jij écht wilt zijn.

Mijn holistische manier van coachen en trainen is uitermate geschikt als je openstaat om je te laten verrassen door de informatie die ik jou geef. We schudden de boel flink op. Je activeert de code van jouw kluis, hier ligt het geheim van geluk en genieten. Ik daag je uit om uit je comfortzone te stappen, je wordt je bewust van wie je werkelijk bent en bent bereid om je verder te ontplooien. Plezier en respect staan tijdens de training op nummer één, het resultaat is groots.

Het luisteren naar je gevoel is een onmisbaar instrument om je dromen te ontwikkelen. Hierin ligt een schat aan waardevolle ingrediënten om verder te groeien en constructieve keuzes te maken. Lonkt het anders leven en wil je leren om jouw ingevingen te vertalen naar het maken van betere keuzes?

Ik wijs jou de weg in een wereld van ontelbare mogelijkheden waar plezier op nummer één staat.

Samen met mij richt je je de komende tijd op het ontplooien van jouw intuïtief leiderschap. Dit doen we door eerst de “oude shit” op te ruimen die jou op dit moment nog beperkt en blokkeert. Pas dan ontstaat er ruimte en inzicht om op een zuivere en integere manier te gaan luisteren naar je gevoel.

Mijn VIP sessies helpen jou op een intuïtieve en toepasbare manier om betere keuzes te maken. Het geeft jou waardevolle inzichten in waar jij nu staat en wat ervoor nodig is om een andere weg in te slaan. Je leert om moeiteloos out of the box te creëren vanuit hart, hoofd en ziel.

Opbouw sessies, naar eigen keuze en budget in te delen:

Tijdens een telefonische reading krijg je inzicht in wat jou momenteel beperkt en blokkeert in je persoonlijke ontwikkeling en levensgeluk.

Een week later volgt een live-transformatiesessie van één dagdeel met als thema: Schrap alles wat jou niet meer dient!

In deze sessie bevrijd je jezelf van jouw blokkade. Je krijgt helder inzicht in jouw rode draad en leert hoe je dit kan transformeren. Deze bevrijdende transformatietechniek kun je hierna zelf professioneel gaan toepassen in je organisatie.

Twee weken later, tijdens een lunch evalueren we hoe je de transformatiesessie hebt ervaren en wat je met de opdrachten hebt gedaan.

Vervolgens kun je ervoor kiezen om de sessies te complementeren met een Kristal healing sessie van één dagdeel. In deze sessie stem jij je af op jouw unieke levenspad en maak je verbinding met dát waarvoor jij bent geboren. Ik inspireer je en help jou bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw unieke talenten. Je leert deze te implementeren in je leven en je werk. Je ontvangt o.a. een live-reading in combinatie met een healing. Tijdens de healing worden energetische/karmische koorden verwijderd. Je brengt lichaam en geest weer in balans.

Mijn spirituele gaven zijn helderziend, heldervoelend, helderhorend, helderwetend en healer. Ik zie snel jouw unieke talenten en zet mijn gaven in om jou nieuwe mogelijkheden te laten zien. 

Mijn missie is om jou te verbinden met wat jij echt wilt. Ik laat je de mogelijkheden zien hoe je moeiteloos kunt genieten.


Vanaf 2009 werk ik als spiritueel coach en heb ik veel mensen begeleid tijdens hun ontwikkelingsproces.
Ik voorspel geen toekomst maar laat je kijken naar mogelijkheden want die zijn er altijd.

Bij een conflict, als je gaat scheiden, als je wilt leren omgaan met verandering, een carrièreswitch, als je een persoonlijke coach nodig hebt, als je bent vastgelopen…
Ik help je graag.


Wat anderen vertellen

 • Diana is een warme persoonlijkheid die is te vergelijken met een radarstation waar allerlei informatie binnenkomt. Met haar voelsprieten, scherpe blik en gezonde verstand zet ze informatie om in kraakheldere taal die feilloos raakt. Een betrokken coach waarbij je met grote stappen vooruit gaat. Ik had me geen betere coach kunnen wensen.

  Erwin Westendorp
  Erwin Westendorp Blueprint Discovery
 • Toen ik helemaal vast zat ben ik bij Diana terecht gekomen. Dit was best wat me is overkomen. Een vriendelijke warme vrouw. In de sessies heb ik mezelf terug gevonden. Goed luisteren, eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Ze heeft me dingen laten zien en voelen die mij heeft veranderd. Het leven weer in het positieve te zien. Een coach die ik iedereen aan beveel. Lieve Diana ik heb heel veel aan je gehad en soms als ik het nodig heb weet dat ik bij je terecht kan. Lfs Monique

  Monique Reumer
  Monique Reumer via Facebook
 • Diana is mij door vrienden aangeraden als coach en ze hebben niets teveel gezegd. Er was meteen een klik. Ze is warm, doch duidelijk. Zacht, doch krachtig. Ik heb mezelf inmiddels weer een heel stuk teruggevonden en ben gegroeid. Ik heb vooral geleerd dat ik een ander niet nodig heb om conflicten op te lossen, er is altijd iets dat je zelf kunt doen. Daarbij wel duidelijk zijn naar anderen en grenzen aangeven. Ik beveel Diana van harte aan voor coaching of mediation.

  Corien Juffer
  Corien Juffer via Facebook

Create a life that feels good on the inside

Not one that just looks good on the outside