Maak het verschil met intuïtief leiderschap

Ontmoet Diana Riezebos 

 

Verbeeldingskracht is belangrijker dan kennis, kennis beperkt tot alles wat we nu weten en begrijpen, terwijl verbeelding de hele wereld omarmt en alles wat er ooit zal zijn om te begrijpen en te weten

-Albert Einstein- 

 

BEWUST ZIJN

Betere keuzes maak je wanneer jij in overeenstemming bent met wat je voelt, denkt en zegt.

Wil jij meer impact veroorzaken en jouw intuïtief leiderschap ontplooien tot een missie die jou voldoening, rust en balans geeft?

Begin dan met het opheffen van de koorden uit het verleden en de blokkades in het heden. Stap uit de oude patronen en maak het commitment om met uitdagende opdrachten en vruchtbare informatie aan de slag te gaan.

Zeg jij hierop “JA” dan is mijn manier van holistisch coachen en trainen uitermate geschikt voor jou. Laat je verrassen door de informatie die ik jou geef, ik daag je uit om uit je comfortzone te stappen, je gaat jezelf zien in wie je werkelijk bent. Plezier en respect staan tijdens de training op nummer één, het resultaat is groots.

Veel intuïtieve ondernemers en managers ‘parkeren’ hun onderbuikgevoel omdat het ze onzeker maakt en ze vaak niet weten hoe ze dit concreet kunnen toepassen. Ze zijn op zoek naar antwoorden en voelen diep van binnen dat geluk met een heel andere waarde te maken heeft. Dat alles voor geld te koop is geeft hen geen voldoening meer. Ze hebben behoefte aan meer verruiming van en vertrouwen in hun intuïtie.

Het luisteren naar je gevoel is een onmisbaar instrument om je dromen te ontwikkelen. Hierin ligt een schat aan waardevolle ingrediënten om verder te groeien en constructieve keuzes te maken. Lonkt het ‘anders leidinggeven’ en wil je leren om jouw ingevingen te vertalen naar het maken van betere keuzes?

Laat mij jou dan de weg wijzen in een wereld van ontelbare mogelijkheden waar plezier op nummer één staat.

Samen schudden we de boel flink. Je activeert de code van jouw kluis, hier ligt het geheim van geluk en genieten.

Met mijn DIAMANT training help ik jou op een intuïtieve en toepasbare manier hoe je betere keuzes kunt maken. Het geeft jou waardevolle inzichten in waar jij nu staat en wat ervoor nodig is om een andere weg in te slaan. Je leert om moeiteloos out of the box te leven vanuit hart, hoofd en ziel.

Schrap alles wat jou niet meer dient!

We starten de training met een telefonisch coachgesprek van 1.5 uur, waarin helder wordt wat jou momenteel beperkt en blokkeert in je persoonlijke ontwikkeling en levensgeluk.

Hierna nodig ik jou uit voor een live-transformatiesessie van één dagdeel waarin je jezelf definitief bevrijdt van je angel. Je krijgt helder inzicht in jouw vicieuze cirkel en lost het op. De transformatietechniek die je leert kun je zelf gaan toepassen in je organisatie.

Twee weken na deze live sessie bespreken we tijdens een lunch je ervaringen met de transformatiesessie.

Vervolgens sluiten we de training af met een Kristal healingsessie van één dagdeel. In deze sessie stem jij je af op jouw unieke levenspad en maak je verbinding met dat waarvoor jij bent geboren. Ik inspireer je en help jou bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw unieke gaven. Je leert om je eigen kwaliteiten te implementeren en hoe je dit kunt gaan uitdragen. Je ontvangt o.a. een live-reading in combinatie met een healing. Tijdens de healing worden energetische/karmische koorden verwijderd. Je brengt lichaam en geest weer in balans.

Mijn spirituele gaven zijn helderziend, heldervoelend, helderhorend, helderwetend. Ik zie snel jouw talenten en zet mijn gaven in om jou nieuwe mogelijkheden te laten zien. 

Mijn missie is om jou te verbinden met wat jij echt wilt. Ik laat je de mogelijkheden zien hoe jij jouw droomleven kan leven.

Vanaf 2009 werk ik als spiritueel coach en heb ik veel mensen begeleid tijdens hun ontwikkelingsproces.
Ik voorspel geen toekomst maar laat je kijken naar mogelijkheden want die zijn er altijd.

Bij een conflict, als je gaat scheiden, als je wilt leren omgaan met verandering, een carrièreswitch, als je een persoonlijke coach nodig hebt, als je bent vastgelopen…
Ik help je graag.

Wat anderen vertellen

 • Diana is een warme persoonlijkheid die is te vergelijken met een radarstation waar allerlei informatie binnenkomt. Met haar voelsprieten, scherpe blik en gezonde verstand zet ze informatie om in kraakheldere taal die feilloos raakt. Een betrokken coach waarbij je met grote stappen vooruit gaat. Ik had me geen betere coach kunnen wensen.

  Erwin Westendorp
  Erwin Westendorp Blueprint Discovery
 • Toen ik helemaal vast zat ben ik bij Diana terecht gekomen. Dit was best wat me is overkomen. Een vriendelijke warme vrouw. In de sessies heb ik mezelf terug gevonden. Goed luisteren, eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Ze heeft me dingen laten zien en voelen die mij heeft veranderd. Het leven weer in het positieve te zien. Een coach die ik iedereen aan beveel. Lieve Diana ik heb heel veel aan je gehad en soms als ik het nodig heb weet dat ik bij je terecht kan. Lfs Monique

  Monique Reumer
  Monique Reumer via Facebook
 • Diana is mij door vrienden aangeraden als coach en ze hebben niets teveel gezegd. Er was meteen een klik. Ze is warm, doch duidelijk. Zacht, doch krachtig. Ik heb mezelf inmiddels weer een heel stuk teruggevonden en ben gegroeid. Ik heb vooral geleerd dat ik een ander niet nodig heb om conflicten op te lossen, er is altijd iets dat je zelf kunt doen. Daarbij wel duidelijk zijn naar anderen en grenzen aangeven. Ik beveel Diana van harte aan voor coaching of mediation.

  Corien Juffer
  Corien Juffer via Facebook

Create a life that feels good on the inside

Not one that just looks good on the outside