Wat zou jij op dit moment in jouw leven willen veranderen?

Soms loop je vast in jouw leven, je hebt het gevoel dat je wegzakt in het moeras van allerlei beslommeringen en wil je leven weer op de rit krijgen. Je wil leren leven vanuit het hart en minder in je hoofd zitten. Je zou je liever spontaner, zelfverzekerd en ontspannen willen voelen. Maar hoe kom ik in contact met mijn essentie en hoe kan ik mij spiritueel ontwikkelen?

Het begint bij een beslissing.

Om de beweging van hoofd naar hart te maken kun je voor professionele, spirituele begeleiding kiezen. Omdat er vaak nog omstandigheden zijn waardoor je wegloopt of uitstelt en onvoldoende vertrouwt op je innerlijke kompas. Terwijl leven vanuit je hart, het in verbinding staan met de wijsheid van het universum en de leiding voelen van jouw ziel, de beste weg is naar een gezond en gelukkig leven. Daar in het diepste dal kun je gaan onderzoeken wat jou tegenhoudt om gelukkig te zijn. En kun je de relatie met jezelf sterker maken.

En dat vraagt om commitment.

Om op één lijn te zijn met wie je in wezen bent, en om niet meer beïnvloed te worden door bijvoorbeeld je omgeving, is het nodig dat je je richt op het oplossen van de oorzaak van hoe je nu denkt, voelt en handelt (vicieuze cirkel/angel). Want daarmee open je de weg naar (innerlijke) vrijheid, durf, kracht, wijsheid, rust, stabiliteit en (spirituele) verbinding. Kortom naar een gezond en gelukkig leven.

Ik nodig je uit om gebruik te maken van “de Relatiescan”

We gaan even de diepte in met intensieve alsook inspirerende (schriftelijke) opdrachten en tegelijkertijd stap voor stap (wandel coaching- reading- healing) vooruit in je persoonlijke en spirituele groei. Je krijgt in korte tijd veel meer kennis over jezelf en gaat aan het werk met (oude) belemmerende patronen en overtuigingen (transformatie sessie). De kracht zit em in het herinneren, bewust worden, erkennen, bevrijden en liefdevol volledig loslaten wie jij denkt te moeten zijn en het echt volledig accepteren van wie je bent. Dus geen compromissen meer en geen gehechtheid meer aan een opgebouwde identiteit. Als je start met de Relatiescan heeft jouw ziel gekozen voor de meest brede weg van zelfrealisatie.

Bepaal je eigen weg.

Als holistisch life coach ben ik een expert op het gebied van transformatie- en bewustwordingsprocessen. Ik ben geregistreerd en gecertificeerd Transformatief life coach & mediator. En heb de afgelopen 13 jaren al veel mensen geholpen met het herontdekken van zichzelf, zich te verbinden met hun innerlijke kompas en zich te richten op hun hartverlangens.

Wil je eerst even kennismaken en de mogelijkheden bespreken? Dat kan. Mail mij; info@dianariezebos.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".