Echt gehoord worden is de oplossing voor elke blokkade

Echt gehoord worden is de oplossing voor elke blokkade.

Ze vraagt aan mij hoe ik dat doe, mensen coachen met mijn spirituele gaven. Ik begin ermee dat ik naast mijn coaching ook altijd mijn paranormale gaven inzet. Dat kan zijn als medium of als paragnost. Nee ik voorspel geen toekomst, omdat ik geloof dat jij meer baat hebt bij vooruitgang door persoonlijke ontwikkeling en ervarend onderzoeken. Spiritueel life coaching is zoveel meer dan transformeren en bewust worden. Je leert namelijk ook de wijsheid van je hart in te zetten om jezelf totaal te omarmen in iedere situatie, zonder dat jouw gedachten je tegen houden. En ook hoe je kunt vertrouwen op je buikgevoel en gaat doen wat écht bij jou past.

De grootsheid van een klein beetje hulp.

Leven is doen wat voortkomt uit je eigen essentie! Door te vertrouwen op je intuïtie, kies je bewust voor jezelf en krijg je heldere inzichten, antwoorden en rust + helende ervaringen cadeau. Samen onderzoeken we wat jou blokkeert en waarom jij je zorgen maakt om:

  • dat je wel goed genoeg bent
  • wat anderen van je denken
  • dat je de juiste keuze maakt
  • dat je wel slank, slim, mooie genoeg bent
  • enzovoorts

Bevrijd jezelf van je volle rugzak met transformatieve coaching & conflictoplossing.

Voor meer richting en om meer uit het leven te halen, is het nodig om eerst afstand te nemen en vanuit je huidige situatie te kijken naar wat er werkelijk speelt. Datgene dat zoveel aandacht krijgt, waardoor je blijft hangen in (denk)patronen van angst, afsluiten en afwijzen. Ik deel graag met je hoe je dit kunt doen, zodat jij de kracht ervaart om je eigen weg te volgen, je (levens)wijsheid en (spirituele) creativiteit inzet voor een leven in overeenstemming met wie je in essentie bent.

Zo doe ik dat iedere dag. Liefs Diana

Holistisch life coach & medium voor alle vrouwen die niet tevreden zijn met waar ze op dit moment staan in hun leven.

Hou toch eens op met die onzekerheid!

Hoe word ik weer gelukkig

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".