Hoe word ik weer gelukkig

Hoe word ik weer gelukkig?

“Hoe word ik weer gelukkig?” Ze wilde weer geluk in haar leven, dus spraken we af voor een transformatie-sessie om haar bewustzijnsruimte opnieuw in te delen. Alle blokkades werden getransformeerd met een krachtig helende transformatie techniek.

De impact van de feitelijke gebeurtenis had zich diep verankerd in haar onbewuste. Dat moest dus allemaal veranderen om een lichter, leuker en liefdevoller leven te realiseren waar ze zo naar verlangde.

Komt het weer goed?

Het eerste uur zijn we bezig geweest om alle feiten in kaart te brengen. Daarna liet ik haar vertellen wat dit met haar gedaan had en wat ze ervan vond.

Deze bewustwording maakte meteen al een groot verschil. De situatie was opeens helder en leek ook veel kleiner.

Toen het tijd was om te beginnen met transformeren, kon ik veel van haar verhaal meenemen en gebruiken wanneer ze even weerstand ervaarde. Een aantal essentiële vragen heb ik haar gesteld waardoor ze een totaal andere kijk op haar (huidige) situatie kreeg. Ik heb haar nog een opdracht gegeven. Want wat ik voor ogen had was duidelijk; haar nieuwe inzichten moest de relatie met zichzelf verbeteren en tegelijkertijd de relaties met anderen.

Van gelijk naar geluk.

Het is geweldig en ook wel ontroerend als kwartjes vallen en ze kan verbinden met wie ze werkelijk is. Precies zoals ik had gehoopt toen ze mij voor het eerst sprak.

Ik hou heel erg van mijn werk.

Liefs Diana

Geregistreerd holistisch life coach voor veertig plus vrouwen.

Voor meer informatie Home

instituut-itco.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".