Ja jij kan dat ook!

Als jij jezelf belooft dat je vanaf nu investeert in zelfontwikkeling, in het stap voor stap ont-wikkelen van oude vastgeroeste patronen, zal de relatie met jezelf een stuk beter worden. Elke stap die je daarin zet, elke groei die je daarin ervaart, zal tevens de relatie met anderen verbeteren. Kortom een gezond en gelukkig leven begint bij jezelf!

Met de focus op de buitenwereld raak je meer en meer verwijderd van wie je werkelijk bent, van waar je zo naar verlangt. Immers de kans is groot dat je meer stress en onrust ervaart en je keuzes gebaseerd zijn op onzekerheid en twijfel. Kiezen doe je ook door niet te kiezen, doorgaans is dit op basis van niet voor jezelf kiezen, omdat je niet durft en bang bent voor de consequenties in de vorm van oordeel en afwijzing. Dit zijn uitstellers en belemmerende saboteurs voor een lichter en vrij leven.

Weet je, jij bent de enige die jezelf het gevoel kan geven dat je er mag zijn. Dat je genoeg bent, en geen bevestiging nodig hebt om je goed te voelen. Integendeel, je weet wel wat je kan en wat je wilt, alleen is het nog nodig dat je met jezelf afspreekt dat je voortaan bewuster gaat leven en kiezen. Zodat je lekkerder in je vel komt en vertrouwt op jezelf.

Zo vaak streven we naar iets buiten onszelf, om te bewijzen dat we van betekenis zijn, om vervolgens erkenning, liefde en aandacht uit onze omgeving te krijgen. Het is wat we geleerd hebben in onze jeugd, goed je best doen, presteren en bewijzen om een complimentje te mogen ontvangen. Met de focus op de buitenwereld streven naar meer en wachten we op bevestiging.

Totdat…..je relatie(s) vastlopen. Je moe bent van al dat moeten. Van al dat bewijzen. Van al die (onzekere) gedachten.

En wat nu?

Kijk het aan. Kijk naar je datgene wat jou beperkt en blokkeert, hier ligt het antwoord op waar jouw angst, twijfel en alle emoties en handelingen tot nu toe vandaan komen. Door bereid te zijn om jezelf oprecht in de ogen te kijken, je angsten te doorgronden en spijt, schuld en schaamte gevoelens te erkennen door ze uit te spreken, ontdek je en heel je tot in de diepste kern jezelf.

Ja jij kan dat ook!

Ik kan jou helpen met het doorbreken van patronen, door je te laten ervaren dat je waardevol, goed genoeg, om van te houden bent. Ik leer je jouw behoeftes en verlangens naar bewustzijn te erkennen. Zij beïnvloeden je keuzes, zij bepalen jouw vrijheid. Als je gelooft in jezelf, in wat je verlangt, dan kun je en kies je in vrijheid voor wat bij jou past.

Kies voor meer rust in je leven. Het maakt niet uit waar je nu staat, het gaat erom waar je heen wilt.

 

Liefs Diana

Spiritueel coaching & mediation

 

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".