Gun jezelf de volgende stap

Mag ik jou een vraag stellen? Doe jij wat bij jou past? Zet jij je intuïtie in als innerlijk kompas? Volg jij je hart? Of ben jij verdwaald. Verdwaald in het woud van (oude) overtuigingen, van conditioneringen en ‘verborgen contracten’ uit een ver verleden.

Gun jezelf de volgende stap

Als ik terugdenk aan het moment dat ik ben gaan doen wat mijn hart me ingaf, dan word ik nog steeds heel blij en voel ik mij dankbaar. Omdat door deze keuze, een deur opende naar een ruimte vol nieuwe mogelijkheden. Daarnaast was de vrijheid en vreugde voelbaar.

Het vuurtje van puur genieten en verheugen is voor mij in 2002 aangegaan. Dit was de start van een leven dat bij mij past. Op een moment die allerminst gelukkig was, besloot ik om te gaan doen waarvoor ik geboren ben. En natuurlijk waren er onzekere en pittige momenten. Maar door altijd terug te gaan naar mijn eigen ruimte en zelf verantwoording te nemen, heb ik een manier gevonden om mij niet (meer) te laten leiden door weerstand, gedachten, emoties en stress. Het lukt mij om iedere dag te genieten en wanneer nodig, mijn hoofd uit te zetten wanneer die teveel praat.

Weet je, wanneer je snapt hoe het anders kan, aanvaard je makkelijker waar je staat en ben je flexibel en creatief genoeg om het om te buigen voor jezelf. Je kunt ieder moment van de dag de volgende stap zetten naar een leven in harmonie en balans. Daarom gun ik jou ook deze bevrijdende stap. Gewoon omdat je het waard bent. Gewoon omdat je dit verdient.

 In de stilte ligt het antwoord

Als je stopt met jezelf door de ogen van anderen te bekijken ontstaat er meer rust in je hoofd. Nu snap je ook al wel waarom je de hele dag tegen jezelf praat toch? Onzekerheid, angst voor afwijzing en afkeur, zijn belemmerende ‘praters’. Voor sommigen vallen er vast al wel kwartjes.

De kracht van minder praten brengt jou innerlijke vrijheid, vrede, bewustzijn en liefde. Je hoort de fluistering van je hart, hier krijg je een helder antwoord dat bij jou past.

Wil je ook anders leren praten met jezelf en gaan doen wat jouw hart je ingeeft? Weet je alleen niet hoe en waar je moet beginnen, dan mag je vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij aanvragen.

Ik zie waar jij nu staat en vertel jou graag wat jij ervoor kunt doen om de volgende stap te zetten naar een leven dat bij jou past ❤

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Mijn website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over de cookies in de algemene voorwaarden. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".